Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 497 kJ /
2 031 kcal
Bílkoviny220,71 g
Tuky97,87 g
Vláknina20,58 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 906 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy62,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánev dáme olej a kmín, zahřejeme. Krok 2: Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a restujeme do růžova. K tomu přidáme na proužky nakrájený česnek. Když česnek začne vonět, bez oleje přendáme česnek a cibuli do hrnce ve kterém budeme dusit. Krok 3: Maso nakrájíme na kostky 3 x 3 cm. Na oleji po cibuli a česneku osmažíme. Krok 4: Osmažené maso přendáme do kastrolu. Krok 5: V oleji na pánvi osmahneme hořčici a přidáme asi 0,5 l vody. Když začne vařit - přelijeme do kastrolu , osolíme a opepříme. Krok 6: Maso dusíme doměkka. Na závěr zahustíme moukou. Krok 7: Podáváme např.s noky z bramborového těsta - v obchodech pod značkou La Capannina v balení po 500g nebo s rýží.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4J

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Jednoduchý recept,ale moc chutný :-p Dávam bod a fotku ;-)

Vyzkouším ;)

Tak ja taky zkousim tenhle recept, ale maso davam na platky a nakonec to jeste precedim, varim k tomu ryzi. Bodik leti za napad, nebot jsme fakt nevedela co dnes uvarit :yes::-K;-)

dobře napsaný recept i pro lidi co neumějí moc vařit takže výborné

Bylo to moc dobré, ňamka. Dávám bod

Povedlo se ! skvělé pošušňání!:)

:-D

Tak to tedy taky zkoušim, snad se to bude dat jist:-p:-))

Musím říct,že to je super:yes::yes::yes::-)

jabůrková 9. 3. 2009 13:11
:-pje to moc dobré,ale jako přílohu jsem dala brambory a myslím,že ty bram.noky budou lepší.:yes:

Právě to zkouším vařit,ale voní to krásně tak snad se mi to povede :-)):-))

Dávám do oblíbených a snad nebude vadit, když ta kýta nebude zrovna od lýtka?:-)):-D;-)

:yes::-*:-*:-*

Vyzkoušeno, moc dobroučké:))

Tématické fráze:
dusene veprove, vepřové maso na hořčici, vepřové maso na cibuli, hovězí plátky dušené s hořčicí, dušené vepřové maso, vepřové maso s hořčicí, vepřové dušené, veprove na cesneku, vepřové plátky na hořčici, veprove maso dusene, vepřová krkovice dušená, vepřová kýta na hořčici, veprove maso na cibulce, dušená vepřová kýta, dušené vepřové plátky na cibulce, maso na horcici, vepřové maso s cibulí, vepřové maso v hořčici, vepřove platky s hořčicí, vepřová kýta recepty pro začátečníky

Suroviny:
kýta vepřová, cibule, česnek, olej, kmín celý, sůl, pepř, hořčice, mouka hladká

Přidat fotografie receptu