Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 630 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,72 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí zámotky v džusové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQL8
Moje poznámka
Krůtí zámotky v džusové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQL8
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 8 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 5 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 6 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
marináda s džusem,
krůtí vykostěná kýta recepty,
vykostěná krůtí kýta,
krůtí rolky,
zavitky s krutiho masa s dzusem,
pomerančová marináda na krůtí maso,
marináda na krůtí maso,
kuřecí zámotky,
marináda z dzusem,
špízy v pomerančové marinádě,
špízy s tofu v pomerančové marinádě,
recepty na kruti stehna na marinade,
recept na kruti špaličky se zelí,
marináda bobkový list,
marináda bobkový list,
džusové maso,
krůtí stehna marináda
Suroviny:
stehno krůtí,
pršut,
cibulka zelená,
bobkový list,
džus pomerančový,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
česnek,
olej,
pepř,
párátka,
sůl
Komentáře (25)
je to můj velmi oblíbený recept na netradiční úpravu masa. Díky.
V lékárně taky kupuju byliny na vaření, když nemáma v obchodě se mi nezdají, takže klidně
To je ale můj problém, jinak je to
Díky za ocenění.
Rebeko, ten bobkový list si musí každý vyjmout při konzumaci. Maso ovoní i ochutí po dobu marinování. Mám také recept na masové špízy, kam také list patří - vyndat si ho musíš, ale zůstane po něm ta vůnička...