Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 137 141 kJ / 32 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 087,77 g |
Tuky | 226,49 g |
Vláknina | 3 811,23 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 5 766,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqy
Moje poznámka
Hovězí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqy
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 5 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 10 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 23 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno 8. 4. 2025 15:00
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevné makronky
_Daniela_ před 1 hodinou
Jahodová zmrzlina
Ennia před 2 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 3 hodinami
Bramboračka
david.k před 3 hodinami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Lubos74 před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 5 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš recept,
hovězí guláš,
hovězí guláš recept,
hovězí maso recepty,
hovězí guláš,
guláš recept,
pravý hovězí guláš,
nejlepší hovězí guláš,
recept na hovězí guláš,
recept na hovězí guláš,
nejlepší hovězí guláš recept,
guláš z hovězího masa,
guláš z hovězího masa,
gulaš hovězi pravý speciál,
recept na dobry hovezi gulas,
recept na nejlepší hovězí guláš,
recepty z hovězího masa,
dobrý hovězí guláš,
guláš recepty,
recept hovězí guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
sádlo,
koření paprika maďarská,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř černý,
vývar
Komentáře (12)