Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelská krkovička

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ituska ituska

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájené plátky masa naložíme do kečupu. Krok 2: Mezitím si ochutíme tatarku, česnekem nešetřit, sójovkou a trochou kečupu. Rozpálíme pánev nasucho a vložíme naložené neosolené maso. Krok 3: Opékáme tak dlouho, až je maso hnědé, tj.asi 30 minut. Úplně nakonec můžeme přidat lžíci sádla. Krok 4: Na talíř dáme hotové maso a ochucenou tatarku. Příloha chléb. Krok 5: Maso solíme až na talíři!!!

Zveřejněno 12. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ďábelská krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1Mj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ďábelská krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1Mj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (11)

Jsem ráda,že vám chutnalo a děkuji za foto:-):-)

děkuji za velmi dobrý oběd :-p:yes:, dnes jsem vyzkoušela a i dcera, která není přílišným milovníkem vepřového masa, se sháněla po přídavku :-O
Naklepané maso jsem do sladkého obyčejného kečupu naložila již včera večer, nijak nekořenila, pak dala na rozpálenou pánev s trochou oleje, aby se zatáhlo, poté ztlumila a přikryté dělala skoro 15 min. - kečup dost prská, takže polička byla skoro nutnost. Maso pustí svou šťávu, po jejím vypečení začne kečup karamelizovat a v tom okamžiku jsem dělala už je cca 2 min. z obou stran, aby se ve zkaramelovaném kečupu obě strany "omatlaly".
Posílám bod a fotky :-K

recept jsem dostala před mnoha lety jako ďábelskou,to kvůli česneku,kečup používám sladký a doba opékání je orientační,ale
maso musí opravdu zhnědnout záleží na typu pánvice
a mimochodem Barinku chlapům tohle maso moc chutná....:-))

Třeba je myšlený pálivý kečup...:-)

No a taky se zeptám, co je na tom ďábelského? Není to výtka, jen se ptám. Možná, kdybych místo kečupu použila čili, ale takhle to asi moc ďábelské není. Co se opékání týká, jak se znám, taky bych to 4 minutách měkké neměla, na to jsem docela trdlo, ale ta doba je asi fakt dost dlouhá.;-)

taky myslím,že je to docela dlouhá doba ,bude vysušená pak krkovička:-// škoda ,že není foto

30-40min???:-O a nevytvořím si tímto novou podešev k polobotkám? i v barvě? mě se to zdá nějak dlooouuho;-)

:-D:-D:-D,tos mě teda Barrinku pobavil:-Dasi se jedná opravdu o chybičku;-)

:-((SORRY ale co je na tom ďábelského,krom toho že mi vyhoří kuchyň.:-))

To je určitě překlep, ta 0 tam nemá co dělat :-D, ituško, oprav si to;-)

Itusko,opravdu na pánvi opékáme 30-40minut:-O:-O

Tématické fráze:
naložená krkovice, ďábelská omačka, domácí ďábelská omáčka, ďábelská pánev, ďábelská omáčka recept, jak dlouho dělat krkovičku, krkovička na kečupu, ďábelská tatarka, krkovička na tatarce, krkovička v tatarce, naložená krkovička na pánev, krkovicka na panvi, krkovička recepty, krkovička, krkovicka na panev, naložená krkovička, recepty z krkovice, krkovice se sojovkou, krkovička v kečupu, ďábelská

Suroviny:
krkovice vepřová, kečup sladký, tatarská omáčka, česnek, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu