Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,94 g |
Tuky | 70,60 g |
Vláknina | 39,66 g |
Cholesterol | 939 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 13,03 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané fazolky s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r99L
Moje poznámka
Zapékané fazolky s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r99L
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 36 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
fazolky s mrkví,
zapečené fazole s mrkví,
mrkev recepty,
fazolky recept,
fazole mrkev recepty,
fazolky mrkev recept,
zapékané fazolky,
zapékaná mrkev,
fazole s brynzou,
zapekane fazole,
fazulka s mrkví,
zapikana mrkev,
mrkev s fazolí,
dušená mrkev s fazolkami,
zapecena cuketa s mrkví,
zapečené brambory s mrkví,
zapekana mrkev recept,
brambor,mrkev,fazole,
mrkev a fazolky,
mrkev, fazolky, cizrna
Suroviny:
fazolky zelené,
cibule,
olej,
mrkev,
česnek,
smetana zakysaná,
sýr strouhaný,
vejce,
vegeta,
sůl,
olej,
strouhanka
Komentáře (14)