Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limonádová buchta

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

clarea

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: na plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 356 kJ /
1 280 kcal
Bílkoviny34,61 g
Tuky18,12 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy242,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháte vše sypké dohromady a promícháte, poté přidáte limonádu a mixérem šleháte asi 2 min. Krok 2: Pečeme cca 20-30 min.

Zveřejněno 15. 9. 2010

Poznámka autora clarea

Dávejte pozor, aby se vám neudělaly hrudky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Limonádová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D806

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Limonádová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D806

Marie

Komentáře (13)

tak jsem dnes zkoušela váš recept a bohužel tedy nevím kde se stala chyba ,ale mam s toho jednu velkou gumovou placku :( je tedy pravda že jsem místo klasické limonády dala perlivou vodu s citronovým vitacitem ale chutnalo to jako limo ,ale prostě placka :-((

hromadova karolina 4. 3. 2013 09:59
tento recept je moc dobry
aji ta limoška:-* dala bych si eště

ahoj,doufam ze to dopadlo dobrě!! a jsem rada ze ste to vybrala jako narozeninovy dort!!:-K

Růžový těsto je v troubě, udělala jsem ho z dvojnásobku surovin, a jestli vyjde, je to adept na narozeninový dort syna:-)

eva hubova:jo jo dekuju moc:-D
a pro vsechny ostatni jestli vam to nejde podle mého receptu tak skuste spise tento postup asi je vazne lepsi:yes::yes::yes:

clarea:já jsem dělala podle receptu jen jsem si změnila postup...vejce+cukr rozšlehala,zašlehala limonádu a pak mouku s práškem...nepekla jsem na klasickém plechu ale na pekáči na maso,protože se mi podle surovin zdálo,že by to to bylo tenké a rozšlehala jsem to šlehačem nedávala do mixéru:-))
Taky záleží na kvalitě mouky...nedávno jsem pekla cukroví podle starých osvědčených receptů a skoro do všech jsem musela trochu mouky přidat jinak se to nedalo vyválet:-))

eva hubova:ahoj a davala jsi mnozstvi ktere tu mam nebvo jsi si ho pozmnenila ale jinak dekuji moc!:-*:-K ja jenom ze se to ostatnim moc nevede

ahoj!ja davam 3dcl ale muzes skusit i mene radsi pridavej pamaleji a az to bude huste jako testo na babovku tak se to OK!:-*

Ach jooooo:-(, tak jsem dnes upekla..... no a mám vlhkou placku, tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu - poraďte. Je těch 3dl limonády adekvátní množství ke 150g mouky a 100g cukru?

děkuji moc za bodíky:-Ka za fotečky:-*

:-p:yes:+3

ahoj klarisko je jedno jakou das limonádu ale limonáda to musí být protoze bublinky udelají buchtu nadýchanou jinak je to fuk

Co přesně se myslí limonádou? Fanta, cola, obyčejná malinovka, musí být perlivá nebo je to fuk? Může být třeba naředěný džus nebo šťáva..?

Tématické fráze:
limonádová buchta, narozeninová buchta, buchta z limonády, buchta s limonádou, limonadova babovka, recept na limonadovou buchtu, hrnkova limonadova buchta, hrníčková limonádová buchta, limonádová placka, eva hromadová moje dorty, buchta s limonady, limonádová buchta hrníčková, hrnickova limonwdova buchta, limo buchta, hrnková sodovková buchta, placka z limonády, sodovkova buchta, recept limonadova buchta, limobuchta, narozeninové buchty

Suroviny:
mouka hladká, cukr, vejce, limonáda, cukr vanilkový, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu