Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 684 kJ / 1 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,23 g |
Tuky | 102,28 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 776 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 49,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové ragú s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/690O
Moje poznámka
Cuketové ragú s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/690O
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
gedzitka před 2 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 2 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 3 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 4 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 4 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 10 hodinami
Tématické fráze:
ragú z lišek,
liškové ragů,
cuketa ragu,
ragů z cukety,
zeleninové ragú s cuketou,
cuketové recepty,
ragú,
recept na ragú z lišek,
cuketové ragú se smetanou,
recepty ragů z lišek,
ragů z lišek recept,
ragout z lisek,
zeleninove ragu,
cuketove ragout,
lišky paulus,
ragu na liskach,
liškové ragú recept,
cuketové pokrmy,
recept ragů z lišek,
okurky recept
Suroviny:
vejce,
cuketa,
houby lišky,
máslo,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
mléko,
sýr gouda,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (3)