Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové bagety s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Porce: 4 kusy po 240-250 g

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 756 kJ /
2 571 kcal
Bílkoviny77,65 g
Tuky47,83 g
Vláknina19,24 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 6,63 g
Sůl16,00 g
Sacharidy447,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé, sůl mimo droždí) a použijeme program Těsto. Vykynuté ho vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 4 kusy a z každého uděláme bagetu. Krok 2: Ty necháme vykynout na plechu, pak potřeme vejcem, můžeme ozdobit semínky a dáme péct do vyhřáté trouby (asi 30-35 minut/ 200°C - každá trouba peče malinko jinak). Místo bylinkového koření můžeme použít sekané čerstvé bylinky.

Zveřejněno 17. 9. 2010

Poznámka autorky cathleen

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslové bagety s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0L95

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslové bagety s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0L95

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (38)

cathleen:Tak to bude ten fígl,nechat bulky odpočinout a pak vyválet :-8 Mně to moc vyválet nešlo,musela jsem to těsto spíš vytahovat právě a pak to nevypadalo pěkně.Děkuji za radu :yes:

dexulka::-8 děkuju za fotky i zprávu! Fígl? Z každého kusu těsta nejdřív udělám bulku a všechny je nechám asi 5-10 min odpočinout, těsto mírně povolí. A pak válením z bulky udělám "hada", na všech místech stejně silného. To je vše.;-)

Super, zítra se na to vrhám!!!:-K

Tak jsem dnes vyzkoušela plech na bagety a myslím,že se povedlo :-8 Jen mi dělá trochu problém uválet tak dlouhé bagety,aby vypadaly krásně jako ty vaše - nemáte nějaký fígl ;-) Bod jsem dalal již posledně,nyní posílám jen foto :yes:

:yes:ty moje jsou bez okrasy,ale krááásně do zlatova, vonící čekají až zchladnou..úžasné těsto jako vždy vymakaný recept..:-K:-K:-K

Dnes upečeny;-) a jako vždy u receptů od Tebe, skvostné:yes::yes: posílám díky, foto a 20.bodík:-K:-K

Moc dobré a voňavé bagetky,díky za nápad :-p Přidávám bod i foto a určitě zopakuji ;-)

teresa::-O:-Ojá se strašně omlouvám, že jsem zapomněla na tvůj dotaz....
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?

ahoj, udelala jsem vse dle receptu, testo krasne vykynulo, ale po vyndání z pekárny se tak strasne lepilo, ze vubec nebylo mozne je tvarovat . nakonec jsem z toho uplacala beztvare bochanky a dala pect. ted jsou v troube, vysledek asi nebude nic moc, ale porad resim, co jsem udelala spatne? poradite?

To jsem ráda, že chutnaly a děkuju za fotku!:-):yes:

Cathleen dnes jsem upekla bagety podle tebe a musím říct,že jsou vyborné.:-p:-pAkorát ty tvoje vypadají daleko lépe.:-8:-8

:-)) Děkuju :-K:-K

Aha, tak to jo....v plynové troubě jsem nikdy péct neuměla, naštěstí jsme ji měli jen chvilku. Při vybírání nové kuchyně a zařízení do ní přeju šťastnou ruku!;-)

:-K Ivi mazala, já mám ještě starou plynovou troubu, ale teď začala nějak víc zlobit:-(( už jsem zvylká, že když peču, tak musím plechy přendavat a otáčet;-), teď nechci kupovat novou, protože snad bude celá nová kuchyň, tak to ještě musím vydržet:-).

:-))Leni, máš je krásné!:yes::yes: a děkuju za vyzkoušení i fotečku. Mazalas vajíčkem? To dělá pro výslednou barvu pečiva hodně!

Tématické fráze:
bylinkové máslo na bagety, bylinkové máslo na bagetu, domácí bylinková bageta, bylinková bageta, nejlepsi bagety, podmáslové řezy, bylinkové bagety z domácí pekárny, bagety domácí s podmáslím, bagety s bylinkami, jak uválet bagetu, bageta s bylinkami, recept na bagetky, jak se dělá bageta, nejlepší bageta recept, bageta z pizza těsta, bagety recept těsto, bageta s podmáslím, bylinkove bagety recept z pekarny, těsto na bagety s bylinkami, bagety s podmaslim

Suroviny:
podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí

Přidat fotografie receptu