Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrová roláda s hroznovým vínem

Toto jednoduché pohoštění připravíme velmi snadno. Na šunku poklademe plátky sýra, pomažeme je směsí pomazánky a taveného sýra, doprostřed položíme hroznové víno a zarolujeme. Hroznové víno dodává roládce zajímavou chuť.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

yoghurtt yoghurtt

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3 kusy

3kusy

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie971 kJ /
232 kcal
Bílkoviny40,00 g
Tuky8,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šest plátků šunky poskládáme přes sebe. Na šunku položíme 2 plátky sýra. Krok 2: Tavený sýr a pomazánkový krém smícháme dohromady a touto směsí potřeme plátky sýra. Krok 3: Doprostřed dáme hroznové víno, nejlepší jsou menší kuličky. Vejde se jich tam cca 7, záleží na tom, jak se položí šunka, protože ta vytvoří délku rolády. Zabalíme dohromady. Krok 4: Roládku pak zabalíme ještě do fólie a pořádně utáhneme. Krok 5: Necháme odležet v lednici alespoň na 3 hodiny. Čím déle je roládka v chladu, tím lépe se potom krájí.

TIP: Další tipy na slané pohoštění

Zveřejněno 19. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrová roláda s hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j8vy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrová roláda s hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j8vy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Sýr a hrozny - dobrá volba a bodík č.10:-p

:yes::yes:

Dělala jsem je poprvé dneska na zkoušku,recept jsem dostala od táty..;-).. děkuji za bodíky..:-K

Maris: To je jedno jaký krém použiješ... Vždycky ti to dá jinou chuť a to je na tom to nejlepší,pak to hroznové víno tu chuť zpestří.Pomazánkové máslo klidně pažitkový,to si myslím,že by bylo i lepší.Nebo jak psala Mirca tak klidne i Lucina.:yes:

Paráda:-p:-)):yes:

Jani, co myslíš tím pomazánkovým krémem, pomazánkové máslo s pažitkou nebo jarní cibulkou ?

:-O:-p:yes:

vyzera to uzasne....davam na vyskusanie...btw...tie jazykove nuansy....myslela som, ze rolada bude plnena nejakym kremom , ktory je riedeny vinom...alkoholom...btw...ale cestina pouziva aj vyraz *hrozno* ?

Yoghurtt:-) takovéhle kombinace mám ráda a ráda si je doma i připravuji. Plňku dělám z lučiny, nebo jiných "sýrů", doplňuji mandarinkami, vínem, ... takže boďka č. 4 je tvá, protože chuť je mi známá:-).

To vypadá zajímavě...bodík už letí :yes:

Zajímavá kombinace :yes: +;-)

Tématické fráze:
sýrová roláda s hroznem, sýrová roláda, sýrová roláda recept, sýrová rolada s mandarinkou, sýrová rolka s hroznovým vínem, nejlepší sýrová roláda, šunková rolka s hroznovym vinem, nejlepší sýrová roláda recept, sýrová roláda s mandarinkami, sýrová roláda s hroznem, sýrové kuličky s hroznovým vínem, sýrová roláda s olivami, sýrové rolády, rolka s s hroznovým vínem, syrovarolada s hroznem, sýr s hroznovým vínem, šunková roláda s hrozny, sýrové rolády s hroznem, sýrová rolka s hroznem, sýrová roláda z lučiny

Suroviny:
šunka, sýr plátkový, víno hroznové, sýr smetanový, pomazánka krémová vita star

Přidat fotografie receptu