Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lepenice

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 998 kJ /
2 629 kcal
Bílkoviny90,70 g
Tuky163,10 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 6,64 g
Sůl16,00 g
Sacharidy182,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme se solí a kmínem, scedíme a pomačkáme. Krok 2: Do pekáče dáme brambory, zelí, uzené maso nakrájené na kostičky a přidáme rozpuštěné sádlo. Krok 3: Zamícháme a dáme do trouby vyhřáté na 250 °C na asi 15 minut.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lepenice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Z2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lepenice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Z2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

posílám bodík a foto:-K měli jsme s pečeným jelitem, a moc si pochutnali:-p;-):yes:

:yes:

:-p:-)):yes::yes::yes::-)

Uvařila jsem a místo uzeného jsem přidala nakrájené maso z taliánů tak, jak to dělala moje babička. Je to moc chutný, časem prověřený recept. Brambory jsou vařené ve vývaru. Posílám bod, kupodivu pouze druhý a obrázky.:-p

:yes::-p

Tématické fráze:
bramborová lepenice, staročeská lepenice, staročeská lepenice recept, lepenice z brambor, jihoceska lepenice, jak se vaří lepenice, jak se dela lepenice, recepty-lepenice, lepenice-recept, bramborová lepenice recept, recepty.lepenice, lepenicwe, recepty bramborova lepenice, lepenice k uzenému masu, pepenice, jak se vaří lepemice, lepetice, lepetice, lepemice, recept-lepenice

Suroviny:
brambory, zelí kysané, maso uzené, sádlo, sůl, kmín celý

Přidat fotografie receptu