Karbanátky - dvě různá jídla
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,92 g |
Tuky | 36,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 576 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2020 21:37
Hm, jak obalit karbanatky, aby byli tak hezke, jako v restauraci? Tam maji tak hezkou zlatavou krusticku , to se mi nikdy nepovede. Buhvi, jak to delaji? Poradi nekdo, jak to obalit?
8. 5. 2013 00:08
Karbanátky dělám trochu jinak a rozhodně bez mouky, ale o to nejde. Teď mi zbyly knedlíky, tak jsem pár karbanátků plácla do trouby na bílé slité zelí - aby to nebylo moc kyselé, pod něj jsem dala sádlo a trochu vody, podusila a bylo to jedlé i s knedlíky.
4. 12. 2010 17:22
Karbanátky bylypřidala jsem foto a+2
22. 9. 2010 17:18
Holky Já se nechci hádat, ale tam není psáno, kolik toho oleje je a karboše se na něm opékají "krátce, tak, aby se olej nepřepálil" - to znamená, jen aby se karbanátky zatáhly, tudíž nepustí moc tuku. A taky záleží, z jakého masa jsou. Cibuli nasucho smažit nelze Kdybych to chtěla vařit, neviděla bych v tom velký problém
22. 9. 2010 15:51
Eli, já myslím, že to chápu úplně stejně ...v oleji po karboších osmažit cibuli, vrátit karboše, podlít vodou, dusit, zahustit...no, nevím ...asi bych ten olej podstatně slila, mleté maso pouští hodně tuku...
22. 9. 2010 14:37
Eli, to asi ne, je to normální cibulová omáčka, spíš asi sosík. Je tam cibule, česnek, podlité vodou - UHO
22. 9. 2010 14:25
Jako chápu to dobře, že se olej po smažení karbanátků zahustí jíškou
22. 9. 2010 13:13
Hmm, ta chuť omáčky by mne docela zajímala.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 7 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 16 minutami
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 36 minutami
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 38 minutami
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 42 minutami
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 3 hodinami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kaviárové perly z balzamikového octa si můžeme připravit i doma
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Další recepty
Tématické fráze: vepřové karbanátky karbanátky vepřové karbenátky karbanátky trochu jinak vepřový karbanátek karbanatky z veproveho masa karbanátky jinak karbanátky vepřové cibulové karbanátky hlívové karbanátky jake maso na karbanatky karbanátky recept z jakého masa karbanátky vepřové maso recepty karbanátky bez oleje veprove karbenatky recepty karbenatky trochu jinak jídla recepty karbanátky s vodou jake koreni do karbanatku
Suroviny: maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, olej, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, česnek
Karbanátky - dvě různá jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ95
23 názorů