Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hovězí s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O86Y
Moje poznámka
Pečené hovězí s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O86Y
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 8 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 11 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso s mrkví,
hovězí v mrkvi,
hovezi maso na mrkvi,
hovězí s mrkví,
hovězí na mrkvi,
pečené hovězí maso recepty,
hovezi maso v mrkvi,
pečené hovězí,
recept na hovězí maso s mrkví,
pečené maso s mrkví,
hovezi pečene,
hovezi na mrkvi recept,
pečené hovězí kousky,
pečené hovězí maso,
hovězí maso s mrkví,,
hovězí v mrkvi recept,
recepty hovězí maso pečené,
hovezi s mrkvi v troube,
recepty hovězí maso s mrkvi,
hovězí kousky s mrkví
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)