Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové s mrkví

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MISI-NNKA MISI-NNKA

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie358 kJ /
86 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky0,42 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme maso na plátky. Mrkev, petržel a celer na kousky. Česnek jak chcete. Krok 2: Nakrájíme si cibulku a na oleji ji zpěníme na pekáči na plotně. Krok 3: Opepřené a osolené maso zprudka osmažímě, aby se zatáhlo z obou stran. Krok 4: Maso vyndáme a na tom samém osmažíme mrkev, celer, petržel, česnek, nové koření, pepř celý, bobkový list. Krok 5: Až to provoní, tak přidejte maso, podlejte hrnečkem vody a zavřete pekáč. Dejte do trouby péct tak na 200°C. Já to dělám tak 2 hodinky. S brambůrkama je to výborné.:)

Zveřejněno 27. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené vepřové s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQW1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené vepřové s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQW1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Krasne odpoledne! Dnes jsem to uvarila k obedu...vsem to moc chutnalo i me...tatka me rekl ze mu to mooc chutnalo...a je to pry lepsi jak cina,,nedaly jsme si k tomu brambory ale testoviny,..taky to s nima bylo moc dobry.Takze za me doporucuji vsem!!!:-))

už se peče v troubě a my se těšíme;-)

Kazdeho to nenapadne. A neni to jedno? Taky nekritizuju ostatni recepty.

Myslim, ze staci zadat do ingredienci " hovezi nebo veprove maso" a nebude problem ani s vyhledavanim :-). Neni nutne vkladat dva na chlup stejne recepty.

isahu:Mnohe veci se tu berou prilis vazne,a pritom jde jen o radost z receptu a vareni,nevidim nic spatneho na tom,dat sem jednou recept s hovezim a jednou s veprovym.Navic pokud dam do hledacku veprove nevyjede mi hovezi a pritom treba tento recept by mi vyhovoval..:-)

nepochopila jsem, proč je tu stejný recept 2x - jen proto, že jednou je maso vepřové, jednou hovězí...:-O jinak vše stejné...suroviny i postup...:no:

Dělám stejně, jen nepeču, dusím :-p:yes:

Tématické fráze:
veprove s mrkvi, pečené vepřové maso s mrkví, veprova pecene, vepřové v mrkvi, pečené vepřové maso v troubě, veprove na mrkvi, pečené maso s mrkví, pečená mrkev v troubě, vepřové maso v mrkvi, vepřove maso na mrkvi, vepřové maso s mrkví, pečené vepřové maso v mrkvi, vepřové na mrkvi v troubě, vepřové v mrkvi v troubě, veprove maso pecene s mrkvi, pecene veprove maso na mrkvi, vepřová pečeně recept, pečená krkovice s mrkví, pečené maso na mrkvi, vepřové na mrkvy

Suroviny:
maso vepřové, mrkev, celer, petržel, česnek, cibule, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu