Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí rarášci bez piva

Hodnocení receptu je 4,8 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny

Porce: 13 ks

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 251 kJ /
538 kcal
Bílkoviny28,07 g
Tuky22,88 g
Vláknina4,95 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 4,40 g
Sůl10,73 g
Sacharidy53,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na malé kousky přibližně 1x1 cm, přidáme nadrobno nasekanou cibulku a bylinky, smícháme s ostatními surovinami a necháme chvíli odležet. Krok 2: Na pánev s rozpáleným olejem nabíráme malé hromádky a pomalu smažíme po obou stranách.

Zveřejněno 28. 9. 2010

Poznámka autorky isindy

Podobné recepty tu jsou, ale všechny obsahují pivo, které doma nevedeme...hledala jsem tedy náhradní řešení, chuťově zase posunuté trochu jinam.

Inspiraci jsem našla na klina.blog.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rarášci bez piva

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8K8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí rarášci bez piva

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8K8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Taky dělávám bez piva a aby byla nějaká změna v chuti, tak střídám koření a bylinky. Někdy přidávám i česnek. Cukr nedávám a sójovku jako kdy. Hlavním plusem tohoto receptu je rychlá příprava, maso se může naložit i den předem.

Musím znovu chválit,pro velký úspěch jsem je tento týden dělala znovu,měla jsem tu vnučky a všichni chválili,opravdu super receptík,rychlý a opravdu moc dobrý,určo u nás zdomácněl;-);-):yes::yes::yes::yes:

Hezký večer, dnes jsem dělala k večeři a jsou výborné. Moc jsme si pochutnali. :yes::yes::yes:

Dnes jsem prvně dělala rarášky a musím jen chválit,na přípravu rychlé a moc dobré,pochutnali jsme si;-):yes:

Moc nedobré nedoporučuji.

Dekuji za recept, obrovsky uspech! Udelala jsem to z vice nez dvojnasobne davky! Cibuli jsem tam nastrouhala a pak jen pridala krouzky z nati jarni cibulky. Naprosto uzasne!

Moc dobré. Pro velký úspěch jsem je dn:yes:es zopakovala.

Petro, děkuji :-K

dnes jsme měli k obědu a moooc nám chutnalo.:yes:

chocolate - děkuji moc za důvěru, těší mě, že vám chutnalo :-K

chocolate 3. 10. 2010 10:44
Isahu, udělala jsem rarášky přesně podle vašeho recept a musím říct, že jsem byla mile překvapená, protože nám vůbec nevadila absence piva nebo hořčice, které obvykle bývají součástí těstíčka.Naopak placičky chutnaly i dětem, které klasické rarášky moc nemusí.Takže si dovolím trochu poopravit svůj původní komentík , je dobře, že tu recept je.:-K

chocolate, díky :-)...já to neberu jako "pruzení" ;-), prostě máte pravdu a pravidla platí pro všechny, také nemám ráda duplikované recepty a vyhledávač používám dost poctivě, ale chybka se občas vloudí...:-(

chocolate 28. 9. 2010 19:19
Nechtěla jsem prudit, naopak vaše recepty mám moc ráda:-p.Vaše fotky-to je pastva pro oči..

chocolate, máte pravdu :-O já to znám jako Rarášci, a ty jsem tu našla právě jen s tím pivem...jinak bych sem recept nevkládala a dala jen k někomu obrázek :-/ tak to se omlouvám, kuřecích receptů je tu tolik, že jsem o těch ostatních, které jsou nyní v podobných, fakt nevěděla ;-)

chocolate 28. 9. 2010 19:05
Isahu je to fajn recept, ale kdyby nebyl od vás tak má sprdunk jak prase, protože je tu v mnoha variantách stokrát.
Nic ve zlém, vaše recepty mám ráda.

Tématické fráze:
kuřecí rarášci, rarášci recept, rarášci, kuřecí rarašky, kuřecí rarášek, kuřecí rarášci recept, recepty na kuřecí rarašci, rarasci bez piva, recept rarášci, krůtí rarášci, kuřecí rarášci s pivem, kuřecí rarášky bez piva, rarášek, masoví rarášci, jak uvařit pivo doma, recept na kuřecí rarášky bez piva, recept na kureci rarasky, rarášek recept, recept na rarasky, kuřecí rarášci s cibulí

Suroviny:
prsní řízek, cibule, vejce, solamyl, sůl, pepř drcený, omáčka sojová, cukr, petrželka, bazalka čerstvá, pažitka

Přidat fotografie receptu