Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulc s karbanátky

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 385 kJ /
1 765 kcal
Bílkoviny160,00 g
Tuky125,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 550 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut. Krok 2: Z mletého masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme mírně vychladit. Krok 3: Pak karbanátky vložíme do vhodné nádoby (pekáček a pod) a zalijeme vývarem. Do vývaru, pokud chceme, můžeme přidat několik namletých kůží, zeleninu apod. Po ztuhnutí krájíme na plátky, můžeme posypat cibulí a pokapat octem.

Zveřejněno 29. 9. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Tento recept byl nápad mého syna. Donesl mi kus v dóze a včera u nás sklidil velký úspěch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sulc s karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqBv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sulc s karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqBv

Marie

Komentáře (30)

Merylas, díky, taky jsi vyzkoušela:-?;-)

Taky můžu hodnotit a dávám + :-)):yes:

Jj, a Iriska nám nachystala úplnou hostinu...mezi jiným i tuhle ňaminu;-)

cathleen díky, to jsem moc ráda. takže jsi opět byla v Orlové?;-)

To,že je toto jídlo baštovní,ráda potvrdím i já s manželem - moc nám u Irisky chutnalo :-))

Irisko díky za foto!! Jsem ráda, že chutnalo;-)

Jani, máš pravdu. Chutnalo nám :yes:. Bod už jsem dala, takže teď aspoň fotku, jo?

Ibi, to mne nenapadlo, ale máš pravdu!!:-D:yes:

Janka, super nápad:yes:konečne môžu šulc aj tí, čo majú problémy so zubami /ako málo, bez, veľmi opotrebované.../:-D:-D, prepáč, len som žartovala. Určite je to:-p:-p:-p+18:-))

Jiri V.:-)):-D:-))

Co se dá dělat ;-( Zamáčnu slzu:-p schovám jazyk a jdu koupit suroviny k odzkoušení:-)):-K

Jirko, jak píšu, nemělo šanci zůstat:-(:-)):-D

:-O:-p:-p:yes: Nezůstalo?

:-O:-p:yes:+14

Už je uloženo. Paráda :yes::yes:+

ivulinka, člověk neví, z čeho přibere!!:-)):-D

Také se mi tento nápad líbí, a sulc jsi mi Jani připoměla z dob mého dětství, tenkrát se hodně dělal při zabíjačce, jooo to byly časy:-*, tobě bodík:yes:

Díky!!:-D:-))

To je nápad,Jani,to si nech patentovat:-!;-)To by mě v životě nenapadlo:-8Ale když se můžou karboše nakládat jako utopenci, tak proč ne do sulcu..:yes::yes:+bod

Jani,aj u nás sa tak praví ..s E:yes::-D:-D:-Dklidně jsi to mohla nechat:-D:-Dale toto vypadá mooooooc jedle:-p:yes:

Jančo:yes:syn je velice šikovný po mamince:-D:-D+1:yes:

Jani:-p;-):yes:

Díky, Ivo, máš pravdu, napsala jsem karbEnátky a hned opravila:-D, u nás se tak říká, ale jsem tady v menšině!:-D:-))

Dobry napad, urcite stoji za vyskouseni, a samozrejme za bodik :yes: :-p

Jani, ať už s karbanátky nebo s karbanátkami, obojí bych klidně snědla vzor nevzor:-8 možná tak podle vzoru Urvi, co můžeš..:-D (ale ten hrad je správně ;-)):yes: já spíš u tebe čekala "karbEnátky":-D

Díky, holky, nikdy bych nevěřila, jak se po tom zapráší. Můj syn má někdy nápady za všechny peníze!:-D:-))
Nikdo mi to nenapsal, ale mám dojem, že ne s "karbanátkami", ale s karbanátky, co?;-) (vzor hrad):-8

Jani - nevídané, neslýchané:-O, ale proč ne;-):-)

:-O To vypadá moc dobře :-p:yes:

no toto???:-O:-p:yes:

Tedy to je nápad :-p:yes:,ukládám a vyzkouším :yes::yes::yes:

Tématické fráze:
sulc recept vepřové, recepty, sulc z vepřových kůží, karbanátky, recept na sulc, babicovy dobroty recepty, jak se dělá šulc, sulc recept, vepřový sulc recept, sulc z vepřové kůže, sulc, recept na karbanatky, dobry sulc, sulc z králíka, recepty karbanatky, sulc z mletého masa, recept na huspeninu šulc, recept na vepřový sulc, zabijačka sulc recept, sulc vepřové kůže

Suroviny:
kůže vepřová, sůl, bobkový list, koření nové koření, maso mleté, sůl, česnek, majoránka, vejce, pepř

Přidat fotografie receptu