Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,48 g |
Tuky | 5,11 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z kuřecích žaludků a václavek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7V6
Moje poznámka
Guláš z kuřecích žaludků a václavek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7V6
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
guláš z václavek,
guláš z kuřecích žaludku,
recepty z václavek,
václavky recepty,
zavařený guláš,
srdickovy gulas,
kuřecí žaludky,
pokrmy z václavek,
václavky guláš,
salát ze zavařených václavek,
kuřecí žaludky recepty,
guláš ze žaludků,
guláš z václavek recept,
guláš z vnitřností,
zavařené václavky,
guláš z krůtích žaludků,
václavky,
kuřecí guláš,
guláš s kuřecích žaludků,
recept na václavky po čínsku
Suroviny:
žaludky kuřecí,
houby václavky,
cibule,
česnek,
masox hovězí,
paprika čerstvá červená,
sůl,
majoránka,
olej,
mouka hladká
Komentáře (4)