Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní václavkový hrnec

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 968 kJ /
948 kcal
Bílkoviny8,50 g
Tuky85,00 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy30,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Pridáme na hrubšie mesiačiky narezanú cibuľu a krátko orestujeme. Krok 2: Vložíme na kocky narezané zemiaky a narezané podkovky, osolíme, okoreníme a púodlejeme trochou vody. Krok 3: Prikryté dusíme skoro do mäkka. Krok 4: Potom vložíme narezanú zeleninu, ochutíme pretlakom a dusíme ešte 10 minút. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Krok 5: Hotové jedlo na tanieri posypeme sekanou pažitkou.

Zveřejněno 11. 10. 2010

Poznámka autorky tejaja

Ako zeleninu možno použiť všetko, čo máte po ruke a je vám po chuti. Ja som použila všetko, čo som ako posledné pozberala zo záhrady : malé tekvičky, ačokču, žltú tekvicu, papriku, mrkvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní václavkový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrlw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní václavkový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrlw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

zkoušel jsem,nemá chybu,jestli budou václavky,jdu do toho znovu,výborný...:-)

eldigga: Ďakujem, potešili ste ma. :-K Snáď václavky budú, tie zvyknú byť vždy. :-K

Václavek je všude plno - byli jsme v neděli u Dvora Králové a tam převáclavkováno:-O.:-D.... jen my jsme si to odnést nemohli;-(, byli jsme vlakem...Jinak Teri a protože mi včera kamarádka darovala ačokču, tak to rozhodně vyzkouším :-p:-p:yes::yes:

Rastú, Janka, rastúúúú :-D:-D:-D

Teri a rostou? Rostou?:-)):yes::yes:

:-OTo je krásně barevné a určitě moc dobré:-p:-))+6:yes::yes:

to vypadá krásně;-)+1:yes:

Terezko to bych si dala.:-8:-p

Tématické fráze:
podzimní houby, vaclavkový gulaš, podzimní recepty, recepty na václavkový guláš+videorecepty, vaclavkovy gulas videorecept, lahvičky s plátkovým zlatem, václavkový, hrnce na vaření, houby recepty

Suroviny:
slanina, cibule bílá, zelenina, sůl, pepř mletý, pažitka

Přidat fotografie receptu