Pečené brambory, u nás oběd nebo večeře
I velmi jednoduchá jídla mohou být lahůdkový pokrm. Brambory, které dobře ochutíte a upečete dozlatova budou výbornou večeří, nebo lehkým obědem. Přidejte k nim oblíbenou omáčku nebo dip. Zapijte je mlékem, nebo kyškou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory, u nás oběd nebo večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2l1
Moje poznámka
Pečené brambory, u nás oběd nebo večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2l1
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 5 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný gothaj
radekfiala před 3 minutami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 1 hodinou
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 1 hodinou
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
gahim před 1 hodinou
Miliónová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 2 hodinami
Těstovinový salát
Maja77 před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Nadja před 3 hodinami
Tématické fráze:
rychlý obed z brambor,
co na obed,
oběd z brambor,
večeře z brambor,
rychlé večeře z brambor,
rychlovka na oběd,
oběd s bramborama,
kalorická hodnota brambor,
pečené brambory bez tuku,
večeře s brambor,
oběd s bramborem,
co na obed?,
pečené brambory se slupkou,
rychlý oběd brambory,
rychlý oběd s bramborem,
pečené brambory,
rychlý oběd s brambor,
rychla vecere z brambor,
co uvařit z brambor,
dobrý oběd z brambor
Suroviny:
brambory,
kmín mletý,
česnek,
voda,
sůl,
koření grilovací,
tuk
Komentáře (11)