Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 300 kJ / 2 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,16 g |
Tuky | 53,43 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 379,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hroznový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0nv
Moje poznámka
Hroznový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0nv
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 24 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 4 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 4 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
hroznový koláč,
koláč z hroznového vína,
hroznové víno recepty,
hroznové víno kolac,
hroznové recepty,
koláč hroznové víno,
hroznová buchta,
hroznový moučník,
buchta z hroznového vína,
koláč hroznový,
hroznové koláče,
hroznove moucniky,
koláč s hroznového vína,
hroznovi kolac,
pečeme z hroznového vína,
hroznovy kolac recept,
koláč z vína,
hroznové víno moučník recept,
moučník z hroznového vína,
recept na hroznový koláč
Suroviny:
vejce,
cukr,
tvaroh měkký,
mléko,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
víno hroznové,
tvaroh měkký,
cukr moučkový,
poleva želatinová,
želatina,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (8)