Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 382 kJ / 5 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,95 g |
Tuky | 302,03 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 3,01 g |
Sodík | 769 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 508,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obliž prst II.
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylN
Moje poznámka
Obliž prst II.
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylN
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 15 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 6 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 8 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 8 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 8 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 9 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 11 hodinami
Tématické fráze:
obliz prst,
oblíž prst recept,
obliž prsty,
recept obliž prst,
recept na oblíž prst,
buchta hory doly,
buchta obliz prst,
moucnik obliz prst,
hory doly recept,
oblis prst,
rezy obliz prst,
recepty obliž prst,
moučník hory doly,
obliž si prst,
sníh šlehaný nad parou,
obliž prst recepty,
recept hory doly,
obliš prsty,
top recepty obliz prst,
obliž
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
kakao,
prášek do pečiva,
olej,
mléko,
mouka hladká,
žloutek,
cukr vanilkový,
máslo,
rum,
cukr krystal,
čokoláda
Komentáře (4)