Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 425 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,93 g |
Tuky | 4,31 g |
Vláknina | 6,08 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 3,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Moje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 57 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí přední recepty,
hovězí přední recept,
jak dlouho vařit hovězí maso,
recepty z vareneho hoveziho masa,
hovězí přední,
zadní hovězí,
hovězí maso přední,
přední hovězí recepty,
přední hovězí,
hovězí zadní,
hovězí na zelenině,
hovezi zadni recept,
jak varit hovezi maso,
recepty z vařeného masa,
recepty hovězí přední,
recepty přední hovězí maso,
hovězí se zeleninou,
co z vařeného hovězího masa,
recepty hovězí přední maso,
jak dlouho varit hovezi zadni
Suroviny:
maso hovězí,
pórek,
karotka,
celer,
voda,
masox hovězí,
bobkový list,
petržel,
pepř,
kost hovězí morková
Komentáře (3)