Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene)

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 1 dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 841 kJ /
3 069 kcal
Bílkoviny92,60 g
Tuky277,78 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 2,78 g
Sodík 464 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na časti tuku orestujeme cibuľu do sklovita, pridáme hydinovú pečeň a udusíme do mäkka. Necháme vychladnúť. Krok 2: Ochutíme soľou, cesnakom, mletým čiernym korením a majoránkou. Krok 3: Rozmixujeme na hladkú hmotu. Krok 4: Za stáleho miešania znovu zohrejeme. Krok 5: Plníme do malých sklenených alebo porcelánových nádobiek. Krok 6: Po vychladnutí paštiku zalejeme asi 0,5 cm vrstvou rozpustenej husacej masti a nádobky vzduchotesne uzavrieme. Krok 7: Vložíme do chladničky. Kto chce, môže ešte krátko sterilizovať, 10 minút od bodu varu.

Zveřejněno 28. 10. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Zdroj: našla som na madarskom webe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1Zj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1Zj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

www.erika.sovadinova@seznam.cz 5Paštika je výborná,dělala jsem z krůtích jater.Pouze jsem přidala česneku a zelené bylinky ze zahrádky-tymián a oregáno.Oregáno pouze zelené-má jinou chuť jak sušené.Doporučuji,je rychlá a moc dobrá.Jen se musí pořádně dochutit.Díky za nenáročný a výborný recept.

Ibi, kde?:-D Opravila jsem to;-):yes:

Amira, dakujem,už som to v recepte doplnila:-))

Iby, pro neznalé slovenštiny - hydinová pečeně jsou drůbeží játra, že? Možná zrovna toto - pečeně - by chtělo psát pro česky mluvící v receptech do závorky, aby to někoho nezmátlo, že je to pečené maso. ;-)

Tématické fráze:
domácí drůbeží játrová paštika recepty, husí játrová paštika recept, drůbeží játrová paštika, recept na domácí pečenou paštiku, domaci pastika prostreno, domácí husí paštika, domácí drůběží játrová paštika recept, drůbeží játrová paštika recept, pečená paštika z kuřecích jater, francouzská paštika recept, paštika z husích jater, paštika z kuřecích jater, játrová paštika z drůbežích jater-recept, prostřeno recepty pastika, recept paštika z husích jater, domaci pastika, pečená domácí játrová paštika recepty, paštika z pečených jater, kachní paštika charakteristika, domácí paštika recept

Suroviny:
játra drůbeží, cibule, sádlo husí, česnek, majoránka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu