Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka z červené řepy

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bambula1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 806 kJ /
432 kcal
Bílkoviny4,96 g
Tuky29,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy19,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenou řepu důkladně omyjeme a uvaříme nebo upečeme. Krok 2: Potom ji oloupeme, nakrájíme a umixujeme nebo ji nastrouháme na jemném struhadle. Krok 3: Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme červené víno, vodu, sójovou omáčku, sůl, koření a asi 5 minut mírně povaříme. Krok 4: Pak vložíme pyré z červené řepy, vmícháme kysanou smetanu a prohřejeme. Dochutíme citrónovou šťávou a zelenou petrželkou. Podáváme k vařenému nebo pečenému hovězímu masu.

TIP: Další skvělá možnost přípravy červené řepy. Poradíme, jak ji chutně upéct

Zveřejněno 31. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZ3n

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZ3n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Mňamková záležitosť ;-):yes::yes::yes: + 4

Znám, jen nedávám sojovku, ta mi tam moc neladí, ale jinak :-p:yes:

Zaujímavé:-O:-pa má to určite krásnu farbu:-Kskúsim:yes:

Tématické fráze:
babicovy dobroty recepty 31.10.2010, pyré z červené řepy, repova omacka, omáčka z červeného vína, červená řepa recepty, recepty z červené řepy, cervena omacka, babicovy recepty 31.10.2010, červená řepa, červená řepa pyré, babicovy dobroty recepty z 31.10.2010, omáčka s červeného vína, víno z červené řepy, recepty babicovy dobroty 31.10.2010, recepty omáčky, omáčka z červeného vína a červené řepy, cervene omacky, víno a červená řepa, řepové omáčky, omačka k vařenému hovězimu masu

Suroviny:
řepa červená, cibule, tuk, víno červené, voda, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, kmín mletý, smetana kysaná, šťáva citronová, petrželka

Přidat fotografie receptu