Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřtgulášek

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Mishka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 794 kJ /
2 102 kcal
Bílkoviny91,82 g
Tuky101,22 g
Vláknina30,66 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,17 g
Sůl10,00 g
Sacharidy192,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory a uzeninu (můžeme použít jakoukoliv) nakrájíme na kostičky, cibuli na jemno. Krok 2: Na oleji osmahneme cibuli, přidáme uzeninu a opečeme. Krok 3: Přisypeme sladkou papriku, promícháme a zalijeme malinko vodou. Krok 4: Přidáme utřený česnek, rajský protlak a brambory. Vše dobře promícháme, osolíme a dolijeme vodou, aby bylo vše téměř ponořené. Krok 5: Vaříme do změknutí brambor a ke konci lehce zahustíme.

Zveřejněno 31. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřtgulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B65Q

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřtgulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B65Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (40)

Super a jednoduchá příprava :-)

Tak tohle je , řekla bych , ta nejklasičtější klasika :-)
ale nic proti :yes:

je vynikající, dělal jsem už několikrát a dostal jsem pochvalu, že je lepší jak od maminky ;-):-8:-D

Výborný buřtgoléšek,ale já do toho ještě přidal bobkový list a nové koření.Pro vůni a chuť:-)

Vynikajici :yes: Vzdy mam problem s dochucovanim jidel, protoze vsichni milujeme hodne korenena jidla,ale tentokrat dobry, protlak tomu opravdu doda smrnc :-*

hanulda: Zdravím, zahušťuji jen zlehka, a to instantní jíškou nebo moukou rozmíchanou v trošce studené vody ;-)

Dobrý den a čim zahustujete?dekuji

Dalas: Díky, jsem ráda, že chutnalo :-8

Dneska sem ho uvařil a je super Přidal sem tam 1,feferonu trochu pepře mam to rad ostřejší.:yes::-p

jeto super
:yes:

Přidala jsem majoránku a neopak jsem nedávala protlak ale jinak výborný. :-)Přidávám bodík:yes:

Výborný.Přidala jsem masox a majoránku.Nemá chybu.:-p:yes:

Leňulík: to mě těší, že jste si pochutnali :-8 dííky :-K

Leňulík 5. 1. 2013 13:51
Buřtgulášek vynikající,přítelovi moooc chutnal, dokonce je prý i lepší než od jeho maminky! ;-):yes:

m.lumicek: jsem ráda, že chutnal :-8 děkuji za bodík i fotečku, nádhera :-K

Tématické fráze:
buřtguláš se zelím, buřtgulas, kuchařka recepty buřt guláš, výborný buřtguláš, buřt guláš s bramborem, český buřtguláš se zelím, český buřt guláš, burt gulas se zelím, jak se dělá buřtguláš, buřtguláš s protlakem, buřtguláš s rajčaty, recept na buřtgulas, buřtgulášek extra, buřtguláš s rajčetem, buřtguláš recept, buřtgulas s veprovym, bramborový guláš s protlakem, buřtguláš s brambory, vajíčko,buřt a brambor, zahustujete burtgulas?

Suroviny:
brambory, uzenina, cibule, česnek, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, olej, sůl

Přidat fotografie receptu