Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřtgulášek

Hodnocení receptu je 4,9 (36×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Mishka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 794 kJ /
2 102 kcal
Bílkoviny91,82 g
Tuky101,22 g
Vláknina30,66 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,17 g
Sůl10,00 g
Sacharidy192,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory a uzeninu (můžeme použít jakoukoliv) nakrájíme na kostičky, cibuli na jemno. Krok 2: Na oleji osmahneme cibuli, přidáme uzeninu a opečeme. Krok 3: Přisypeme sladkou papriku, promícháme a zalijeme malinko vodou. Krok 4: Přidáme utřený česnek, rajský protlak a brambory. Vše dobře promícháme, osolíme a dolijeme vodou, aby bylo vše téměř ponořené. Krok 5: Vaříme do změknutí brambor a ke konci lehce zahustíme.

Zveřejněno 31. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřtgulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B65Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřtgulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B65Q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (44)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Super a jednoduchá příprava :-)

Tak tohle je , řekla bych , ta nejklasičtější klasika :-)
ale nic proti :yes:

je vynikající, dělal jsem už několikrát a dostal jsem pochvalu, že je lepší jak od maminky ;-):-8:-D

Výborný buřtgoléšek,ale já do toho ještě přidal bobkový list a nové koření.Pro vůni a chuť:-)

Vynikajici :yes: Vzdy mam problem s dochucovanim jidel, protoze vsichni milujeme hodne korenena jidla,ale tentokrat dobry, protlak tomu opravdu doda smrnc :-*

hanulda: Zdravím, zahušťuji jen zlehka, a to instantní jíškou nebo moukou rozmíchanou v trošce studené vody ;-)

Dobrý den a čim zahustujete?dekuji

Dalas: Díky, jsem ráda, že chutnalo :-8

Dneska sem ho uvařil a je super Přidal sem tam 1,feferonu trochu pepře mam to rad ostřejší.:yes::-p

jeto super
:yes:

Přidala jsem majoránku a neopak jsem nedávala protlak ale jinak výborný. :-)Přidávám bodík:yes:

Výborný.Přidala jsem masox a majoránku.Nemá chybu.:-p:yes:

Leňulík: to mě těší, že jste si pochutnali :-8 dííky :-K

Leňulík 5. 1. 2013 13:51
Buřtgulášek vynikající,přítelovi moooc chutnal, dokonce je prý i lepší než od jeho maminky! ;-):yes:

Tématické fráze:
buřtguláš se zelím, buřtgulas, kuchařka recepty buřt guláš, výborný buřtguláš, buřt guláš s bramborem, český buřtguláš se zelím, český buřt guláš, burt gulas se zelím, jak se dělá buřtguláš, buřtguláš s protlakem, buřtguláš s rajčaty, recept na buřtgulas, buřtgulášek extra, buřtguláš s rajčetem, buřtguláš recept, buřtgulas s veprovym, bramborový guláš s protlakem, buřtguláš s brambory, vajíčko,buřt a brambor, zahustujete burtgulas?

Suroviny:
brambory, uzenina, cibule, česnek, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu