Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček po vietnamsku

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

phamka

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: podle přísad

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si umyjeme a osušíme bůček. Krok 2: Poté ho nakrájíme na kostičky a potom do kastrolu. Krok 3: Necháme to chviličku, aby z masa vyteklo sádlo a přidáme cukr, až cukr zhnědne tak podlejeme vodou. Necháme povařit.

Pak servírujeme.

Zveřejněno 1. 11. 2010

Poznámka autorky phamka

Je to výborné s rýží.

Přidám fotky.....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček po vietnamsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQBz

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček po vietnamsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQBz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Náhodou je to vinikající podávané s jasmínovou rýží.Správně se k vaření do štávy přidává už uvařené a oloupané vejce natvrdo.aspon takhle mne to učil muj vietnamský učitel vaření a bylo to naprosto skvělé.:-p

Chichina:kokosové barvivo je jednoduchší akorát na práci že se už nemusí dělat karamel

Tak já to vařím takhle-v hrnci si nechám zkaramelizovat 2 vrchovaté lžíce cukru pak přileju trochu vody,maso nakrájené ne kostky osolím,přidám 2 lžičky cukru.rybí omačku dle chuti každého,trocha glutasolu,promíchám a dám k cukru do hrnce,nechám to pěkně vařit až maso pustí šťávu občas jěště podleju vodou(podle množství šťávy v hrni),pak vařím v tlak.hrnci.až je maso měkké,ochutnám a popřípadě dochutím solí či cukrem,nakonec přisypu smaženou cibulku (koupenou už hotovou je výborná),podáváme s rýži a kyselym vietnamským''zelím,,,nebo naloženým česnekem,cibulkou,nebo červenou řepou,k tomuto jídlu patří něco kyselého,ale bez solí to fakt nepůjde...:-):-)

eh

Chichina 8. 7. 2011 11:15
Nevím teda jak vy doma, ale my doma do toho dáváme rybí omáčku, sůl a kokosové barvivo :-)

:-)

Bůček v karamelové omáčce, proč ne. Tenhle recept se mi líbí mnohem víc než Phamčin zázvorový čaj nebo míchaná vajíčka. Mezkusím to jen proto, že takhle tučná jídla mi bohužel nedělají dobře.

ee :-)nic takového:-*

Nedovedu si tu chuť ani trochu představit.:-OOpravdu zvláštní.;-)

Phamko, nemohu tomu uvěřit, že by to bylo bez soli, neumím si vůbec představit, jak chutná sladký bůček, tak na ten tvůj recept koukám docela s nedůvěrou a asi bych se do toho ani nepustila, to by byla škoda bůčku. Třeba má někdo jiný názor, ale maso a sůl je v kuchyni docela jako automat;-)

Spagetka, mne tam najmä chýbala sladko-slaná kombinácia a ešte niečo, čo tam má byť, tak, ako je to vlinku, ktorý si vložila. Dakujem:-))

Spagi, takhle už to dává smysl :-p:yes:

Já jsem k tomuto receptu našla odkaz, a je tam fakt toho trochu víc - Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-klu...
nebo cuketka http://www.cuketka.cz/?p=2130
případně vietnamská kuchyně http://www.mezikulturnidialog.cz/vietnamska-kuchyn...

Možná by to autorka chtěla doplnit, všechny ty odkazy mají dost podobné složení a určitě ne takové jako tu.;-)

jenom cukr:-?:-?:-?:-?:-?
žádná sůl:-?:-?:-?:-?:-?
do masa:-?:-?:-?:-?
to je jak z pohádky sůl nad zlato....ale nějak mi to prostě neštymuje:-/ záhadný recept....jsem zvědavá, kdo bude statečný a zkusí to;-)

nic tam nejde :-):-)

Tématické fráze:
pečeny bůček kluci v akci, bůček s rýží, bůček v akci, bůček na sladko, plněný bůček kluci v akci, bůček, vepřový bůček po vietnamsku, pečený bůček po čínsku, pečený bůček-kluci v akci, vepřový bůček po čínsku, karamelový bůček, bůček na karamelu, kluci v akci bůček, kluci v akci pečený buček, pečený buček,kluci v akci, bůček akce, pečený bůček po vietnamsku, bucek v karamelu, veprove po vietnamsku, bůček po čínsku

Suroviny:
bůček vepřový, cukr, voda

Přidat fotografie receptu