Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerová nať v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jajine jajine

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Omyté lístky celerové natě namáčíme v osoleném těstíčku z mouky a vajec a smažíme na oleji do zlatova. Krok 2: Podáváme s tatarskou omáčkou jako přílohu k těstovinám nebo bramborovým jídlům.

Zveřejněno 2. 11. 2010

Poznámka autora jajine

Zdroj-Kumštýř v kuchyni

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerová nať v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZV8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerová nať v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZV8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Magdalenko, smažila jsem i s tím stvolem, aby se to lépe dávalo do tuku, ale jedli jsme jen lístky, stvoly byly tvrdší:-):-)

Tak to také hledím:-OCeler máme rádi,určitě vyzkouším+6:yes:

Ešte som sa chcela spýtať, lebo z fotiek mi nie je jasné, treba nechať časť tej "byle" - tých hrubších stoniek a smažiť s tým, alebo listy otrhať a nahádzať, ponoriť do cestíčka a potom smažiť?

Já se picnu!!:-O

Chystám sa vyberať zeler zo zeme a budem smažiť vňať! Listov už mám nasušených dosť...
BILKOVAI, tú petrželkovú vňať nasucho smaženú vo fritovači som niekde videla na tanieri, viac menej ako jedlú ozdobu...

jajine, ja som tú magdalenkinu cibuľku robila a je vynikajúca ( magdalenka, ešte raz vďaka ), takže si viem predstaviť aj tú zelerovú vňať. Díky ;-) + 4

Vidím,že smažit se dá opravdu všechno.Moje švagrová smaží řapíky špenátu;-):-K

Děkuji za body i za inspiraci na smažení pórku, naťové cibulky a petrželky:yes:to zase neznám já:-p

:-Oja som tiež prekvapená,ale smažiť sa dá všeličo...baza,tekvicové kvety a ja často vysmážam pór:-*:-pskúsim to;-)

Ja som smažila vňaťovú cibuľku, preto nevidím dôvod, prečo by sa nedala aj vňať zeleru. Super!

:-O:-O:-OTak to by mně v životě nenapadlo. Možná by šla smažit i petrželová nať? Tu já totiž miluju:-p:-p:-p A taky mně napadlo osmažit třeba řapíkatý celer. Ten mám taky moc ráda. Každopádně oceňuju originální a velmi úsporný /krizový/ nápad:yes:....3;-)

Já takhle smažím na jaře jitrocel:-p Celer máme rádi, vyzkouším ;-)

Tématické fráze:
celerová nat, celerová nať recept, celerová nat recepty, celerové listy, nať z celeru, rapikaty celer nať, nat řapíkatého celeru, čaj z natě celeru, čerstvá celerová nať, celer nať recepty, v těstíčku, recepty z celerové natě, celerove nate, nať, celerová nať čaj, recept na nať řapíkatého celeru, byle maso, recepty na celerovou nať, celerovanat, celerova vnat

Suroviny:
nať celerová, vejce, mouka hladká, sůl

Přidat fotografie receptu