Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Snadný

Suroviny

Porce: 1 dávka - pre viac osôb

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 269 kJ /
2 693 kcal
Bílkoviny54,72 g
Tuky268,73 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 765 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,83 g
Sacharidy13,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misy dáme bryndzu a zmäknuté maslo. Krok 2: Posypeme paprikou, kmínom a nakrájanou jarnou cibuľkou. Krok 3: Pridáme horčicu, rozotreté sardelové očká aj s olejom a spolu dobre vymiešame a nariedime pivom. Krok 4: Ochutnáme a dosolíme. Krok 5: Natierame na krajce čerstvého chleba alebo pečiva. Krok 6: Môžeme ozdobiť surovou zeleninou ako plátky redkoviek, paradajok, zelenej papriky... Krok 7: Vhodné k pivu alebo k vínu.

Zveřejněno 6. 11. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Zdroj: rodinný recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LJ3r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LJ3r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Mirka: :-) Vypadá to fakt zajímavě, ale já bych řekla, že je to kousek bílé slovenské papriky :-)

A ze se tak smele ptam ...co to lezi na te pomazance? Nemuzu na to prijit a to tady na to cucim uz hodnou chvili! ...smich!
Opravdu me nenapada vubec nic, v prvni moment jsem si myslela, ze jde o parek ...ale to je asi blbost, ze?

Výborná :-))doufám, že bude chutnat i hostům zítra, ale já si jí nemůžu vynachválit!! Trochu jsem se bála toho piva, ale bez toho by to nebylo ono, jakoby tu pomázánku zjemní :yes:

Tak jsme to už udělali a opravdu je to výborné.Fakt jsme se olizovali.Nesehnali jsme sice sardelová očka,ale i tak je to parádní a při tom jednoduché.Sardelová pasta je jenom pasta,ale s rybičkama to musí být ještě lepší...:yes::yes::yes:

Ještě jsme to nedělali a už se olizujeme.:yes:

hmmmmm,to bude dobrota veliká:-p:yes:brynzu máme moc rádi;-):yes:

Tématické fráze:
brinzova pomazanka, brindzova pomazanka, bryndzová nátierka, brynzová nátierka, brynzová pomazánka, brynzova pomazánka recept, bryndzová, bryndzová pomazánka s paprikou, výborná bryndzová pomazánka, pomazánka ze sardelových oček, pikantní brynzová pomazánka, brindzová nátierka-šmirkas, smyrkas, recepty bryndzova pomazanka, pomazánky k pivu, pomazánka ze sardelových řezů, recepty k pivu a vínu, brinzova pomazánka na chlebíčky, výborná brynzová pomazánka, prešporsky steak

Suroviny:
brynza, máslo, paprika sušená sladká, sůl, kmín celý, hořčice, očka sardelová, pilsner urquell

Přidat fotografie receptu