Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bonboniera

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

blazinek blazinek

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.

Zveřejněno 6. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bonboniera

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wq3x

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bonboniera

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wq3x

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

:yes:+:yes:

:yes:;-)

hezké, taky se na to chystám, ale na tvar srdce, nebo klasický kruh:yes:

Další krásný dortík:yes:+3

Jé to je hezké +1:yes::-))

Dorty máš moc nádherné :-)) hned bych si dala ňákej :-p:-K posílám ti za to bodíky:yes::-D

Kláro dortíky máš krásné....možná by bylo lepší je vložit všechny najednou...;-):-K

Tématické fráze:
dort bonboniera, dort ve tvaru bonboniery, marcipánový dort bonboniera, dort bomboniéra, dorty ve tvaru bonboniery, marcipanovy dort bomboniera, dort bonboniéra srdce, dort srdce bonboniera, dort bonboniéra postup, postup na dort bonboniera, bonboniera srdce, dort bomboniera s postupem, bonboniera s fotkou, dorty bonboniera, dorty srdce bonboniéra, bomboniéra s fotkou, dort tvaru slza, dorty bomboniera, dort ve tvaru slzy, dorty ve tvaru slzy

Suroviny:
korpus světlý, krém čokoládový, oplatky dortové, marcipán

Přidat fotografie receptu