Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 401 kJ / 1 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
Tuky | 17,92 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 277,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové krokety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ER3
Moje poznámka
Sýrové krokety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ER3
Nejnovější recepty
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 9 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 9 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 10 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 11 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 11 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 12 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 15 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 17 hodinami
Tématické fráze:
krokety recept,
krokety,
sýrové krokety,
krokety z vařených brambor,
bramborovo sýrové krokety,
recept na krokety,
recepty z brambor,
recept krokety,
sýrové krokety recept,
bramborové sýrové krokety,
bramborovo-sýrové krokety,
recepty z brambor syrove krokety,
sýrový krokety,
krokety ze syrových brambor,
recepty z brambor vařených,
pro ženy sýrové kuličky,
sýrové krokety s brambory,
recept na domácí krokety,
ktokety,
sýrovo květákové krokety
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
sýr eidam 30 %,
sýr niva
Komentáře (3)