Italský chléb - focaccia
Focaccia se snadno může zařadit mezi klenoty italské kuchyně. To, co jsou pro nás rohlíky, to je pro Itala tento kynutý chléb. Jemné těsto z kvalitní mouky můžeme doplnit čerstvým rozmarýnem, který navodí příjemnou středomořskou vůni po celé kuchyni.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 619 kJ / 2 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 57,71 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 375,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský chléb - focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQLX
Moje poznámka
Italský chléb - focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQLX
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 32 minutami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 7 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 7 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 9 hodinami
Tématické fráze:
focaccia,
foccacia recept,
foccacia,
focacia,
fokacia,
italské pečivo,
italské pečivo recepty,
italská foccacia,
domácí italský chleba,
italské pečivo recept,
focaccia recept,
italský chléb-foccacia,
italský chléb s olivami,
recept na foccacia,
fucacio,
focacio,
focacia recept,
focaccia chleba se sýrem,
italskýchleba,
recept focaccia
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
sůl,
voda,
olej olivový,
droždí čerstvé,
rozmarýn
Komentáře (4)