Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou zeleninu nakrájíme na plátky, v míse smícháme s olejem a kořením.
Krok 2: Upečeme do křupava. Osolíme. Podáváme s pěnou.
Krok 3: Ušleháme smetanu a smícháme s nastrouhaným sýrem a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Moje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 16 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 7 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 11 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 11 hodinami
Tématické fráze:
kureci nudlicky s rokforovou omackou,
kuřecí nudličky na česneku s rokfórovou omáčkou,
recept na kuřecí v červeném oleji s rokforovou omáčkou,
pečený mix,
jídlo pene,
kuřecí s rokforovou omáčka recept,
brambory pečene s pěnou,
pečena zelenina mix,
dip na pečenou zeleninu,
pečené batáty s pěnou,
dip k pečené zelenině,
testoviny s rokforovou omáčkou,
recept dip k zelenině,
dip z pečeného lilku,
dip z peceneho lilku recept
Suroviny:
brambory,
batáty,
cuketa,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
česnek,
sůl,
koření,
roquefort,
smetana ke šlehání,
tatarská omáčka
Komentáře (16)