Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 437 kJ / 1 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,06 g |
Tuky | 114,20 g |
Vláknina | 4,77 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,43 g |
Sacharidy | 11,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný špenát s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOYK
Moje poznámka
Zapékaný špenát s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOYK
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 4 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 14 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
spenat s kuřecim masem,
zapečený špenát,
špenát s masem,
zapékaný špenát,
zapečený špenát s masem,
zapečený špenát s kuřecím masem,
špenát s kuřecím,
babicovy dobroty 28.11.2010,
zapečené kuřecí maso se špenátem,
zapečený špenát s kuřetem,
špenát,
kuřecí maso se špenátem,
recepty se špenátem,
špenat zapečeny,
spenat v troube,
kuřecí prsa špenát,
recept špenát s kuřecím masem,
zapečený špenát s kuřecím,
špenát recept,
zapekany se špenátem
Suroviny:
slanina,
prsa kuřecí,
česnek,
sýr mozzarella,
smetana,
vejce,
špenát
Komentáře (5)