Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrúdl pro chlapy

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 štrúdly

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 865 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny109,02 g
Tuky61,21 g
Vláknina10,35 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 5,80 g
Sůl13,80 g
Sacharidy41,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto si rozkrojíme na 2 kusy a každou část rozválíme asi na 2-3 mm hrubé placky. Krok 2: Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky a osmahneme na oleji, aby změkla. Krok 3: Klobásy nakrájené na kolečka také mírně osmažíme dorůžova. Krok 4: Na pláty rovnoměrně poklademe cibuli, na ni pak kolečka opečených klobás a vše pokryjeme plátkovým sýrem. Krok 5: Svineme do štrůdlů, potřeme vajíčkem, posypeme kmínem a pečeme dorůžova. Krok 6: Po vychladnutí krájíme, jako klasický štrúdl.

Zveřejněno 30. 11. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Je to experiment mého syna, ale nechtěl to sem vkládat. Na žádost vybusne, které se recept líbil na FB, jsem to tedy vložila já, ale fotky jsou z mobilu od mého syna. Vzal si to na svačinu do práce, ale moc se nenajedl. Kamarádům moc chutnalo! :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štrúdl pro chlapy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/znKr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štrúdl pro chlapy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/znKr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

To jsi mu dala oba ty macky a jemu nezůstalo ?:-O

Veronika.Hrozna: Asi ne, už je to dlouho :-D

Minjaver Vilímková::-p:yes:

Minjaver Vilímková 13. 12. 2015 19:44
Já se naučila na Moravě závin z listového těsta a sekané.Sekaná která má velice dobrou chuť každý z nás ji dělá tak jak jí má rád,po utvoření válečků potřeme sekanou bílkem a zabalíme do rozváleného plátu listového těsta.Spojem dolů dáme na pekáček potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme
na 180°C asi 1 hodinu teplotu si každý musí řídit podle sporáku.Je to velice dobré když přijde nečekaná návštěva.Ale i jako studená večeře nebo svačina.Já dávám do sekané více cibule a česneku,namočené rohlíky v mléce a čerstvě pomletý pepř.

Milý bratře:-D že jsi mi donesl pruba:-/:yes:

No recept se měl jmenovat " Hlavně se s tím nepiplat" :-D .Listové těsto ze slevy a vevnitř bylo to, co jsem doma v lednici měl, jinak váleček doma mám, ale peroutku ne,mazal jsem to vidličkou :-D

U nás je to opačně, Tenhle pro mně a sladký pro chlapa :-D:yes:+

Bibi, fakt? ty brďo, ani nevím!:-O Chlapi jedni..:-D

Jani, to je dobrý a bude chutnat, jen bych to nebrala jen pro chlapy, já bych si to dala s chutí;-) Ty se na ně specializuješ, máš tu pro ně receptů víc:-D Dávám ti 15.bod:yes:

Pajaska, nebo já po něm?:-D Těžko říct;-) On je lepší, kam se hrabu;-)

:-D:-D Jani je šikula po tobě.:yes::yes::-)

KucharinkaMarenka vlastní kuchyň je hodně důležitá a když je ještě podle tvých představ, tak to je super.;-) Děkuji:-8

Drahý mi dělá konečně vlastní kuchyň, tak mu to upeču o víkendu aby se mu lépe pracovalo :-D Dávám bodíka:-p;-):-K

miroslavrozsival, klasika, jedna velikosti valašské klobásy a višňová, ale já myslím, že ikdyby byly 3 klobásy, bylo by to jedno, štrůdl by byl plnější;-)

Paráda, dala bych siii:-p:yes:+5

no, dělal to za takových podmínek...snad to i válel pivní láhví :D:D :D tak to me dostalo , ale jinak se mi na to zbihaj sliny :yes::-)):-p

Tématické fráze:
štrudl, štrúdl recept, recept na štrudl, recepty pro chlapy, jen pro chlapy, recept štrůdl, recepty štrůdl, svačina pro chlapy, cibulový štrůdl, svaciny pro chlapy, pro chlapy, recepty na štrudl, chlapy, slaný štrůdl s mletým masem, pro chlapa, štrudl bez vajička, svačina pro chlapa, štrůdl z listového těsta, štrůdl z listového těsta slaný, recept pro chlapy

Suroviny:
těsto listové, klobása, cibule, sýr plátkový, vejce, kmín celý,

Přidat fotografie receptu