Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas pod peřinkou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 069 kJ /
973 kcal
Bílkoviny89,47 g
Tuky64,94 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,52 g
Sacharidy7,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmrzlého pangase naporcujeme na menší části, osušíme, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou a odložíme stranou. Krok 2: Kapie nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s majolkou, pomazánkovým máslem a sýrem nastrouhaným na hrubější nudličky, podle chuti osolíme. Krok 3: Na plech s pečicím papírem dáme porce pangase, na ně navrstvíme kapiovou směs a dáme péct na 200°C na cca 20 minut, poté na 5 minut zvýšíme na 250°C (gril).

Zveřejněno 2. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkZ9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkZ9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Vendy-N: děkuji :-K

Dnes jsem vyzkoušela k obědu s bramborovou kaší, všem nám moc chutnalo, i manželovi, který jinak ryby moc nemusí. Porce ryby jsem dávala rovnou na plech, (pečící papír mi zrovna došel) a šlo to také. Děkuji za prima receptík, budu určitě dělat častěji. Posílám dalšího bodíka. :yes: :-)

chocolate: já moc děkuji, jsem ráda, že vám chutnalo :-K vždy mě potěší, když někdo recept vyzkouší také. A vím, že my dvě máme podobné chutě ;-):-)

Ivčo:-K, dnes jsem dělala Tvůj recept na oběd a mám vyřídit pochvalu autorce;-).Jako přílohu jsme měli bramborovou kaši s pomazánkovým máslem (čímž jsem i díky směsi na rybě elegantně spotřebovala zbytky) a hlávkový salát.+19 a děkuji:-K

díky všem, opravdu bylo to moc dobré a fajn rychlovka z jednoho plechu ;-)

Nádherná fotka jako vždy.Dělávám něco podobně, ale na tatarce a tohle musí být moc dobré.:-p:-)

No jo, foto přes celý počítač, kdo to asi bude? Kdo tipoval isahu, měl pravdu!:-D Ivo, všechny ingredience co obsahuje tohle jídlo máme rádi, takže to musí být super;-):-p

Radost pohledět :yes::-K.

isu:yes:

:yes::yes:

To vypadá Ivo moc hezky;-):-p+1:yes:

Tématické fráze:
pangas, recepty pangas, recepty na pangase, recepty z pangase, pangas pod peřinkou, recept na pangase, pangas na grilu, pangas recept, ryba pangas, recept na rybu pangas, recept na pangasia, recepty ryby pangas, pod peřinkou, pangasius pod peřinkou recepty, pangas recepty, recepty na pangas, recepty-pangas, recept-pangas, recepty na ryby pangas, pangasius recepty

Suroviny:
pangasius, olej olivový, sůl, citron, kapie zelená, kapie červená, kapie žlutá, sýr eidam, pomazánkové máslo, majolka

Přidat fotografie receptu