Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborák plněný zelím

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 570 kJ /
853 kcal
Bílkoviny31,82 g
Tuky10,01 g
Vláknina26,44 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,21 g
Sacharidy148,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nastrouháme na jemno, přidáme česnek, vajíčko, koření a mouku. Zamícháme a trochu pokapeme citrónem, aby nám brambory nezhnědly. Usmažíme na oleji nebo sádle. Krok 2: Nakrájíme si cibuli a pokrájíme si také zelí. Na pánev si dáme rozpustit máslo, na něm osmahneme cibuli, přidáme zelí a dusíme. Krok 3: Do hotových bramboráků vkládáme dušené zelí. Do zelí si můžeme přidat uzené nebo slaninu.

Zveřejněno 7. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák plněný zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G9MQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák plněný zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G9MQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

já do toho zelí ještě přidám uzené maso dávám+1bodík:-p

výborné,dávám do toho ještě to maso.1 bodík:-p:yes:

Já si dovolím přidat fantastickou obměnu a fotku, pokud ji nechceš, odstraním ji.- plněný s červeným moravským zelím. To zelí se jen mírně přidusilo, spíš jen lehce prohřálo a zabalilo do bramboráčku . naprosto mana nebeská :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Vynikající!!:yes::-K

cmunda = bramborak na Morave normal

Ano ,bramborák po Kaplicku ,jen je trochu jiný, než tento recept.:yes: Kysané zelí bramborák skvěle doplňuje.:yes:

:-pmňám...nemáte někdo kapesníček, abych si utřela tu uslintanou tlamku???
p.s.není nad obyčejné papů:-p:yes::yes:

Tohle, s ostravskou klobásou dělali v Písku v restauraci U Reinerů. Jmenoval so to Cmunda po Kaplicku a byla to neskutčná dobrota.:-p

Ja to znam se zelim a uzenym masem :-p

Já dávám kysané zelí přímo do těsta, malinko nasládne a je to výborné. I takhle znám, tak dávám bodíka :yes::-)

Aadulko, bramboráčky máme moc rádi a ten tvůj, na tom talíři je připravený, jen si kousnout:-p Máš 2.boda:yes:

Já si nejradši místo dušeného dávám syrové kysané :-p:-p Ale jinak :yes:

zizala: přesně tak :yes:, s čerstvým kysaným byly včera k večeři - viz foto

Tématické fráze:
bramboráky se zelím, bramborák se zelím, plněný bramborák, bramborák po kaplicku, bramboraky se zelim a uzenym, cmunda se zelím, bramborák se zelím a uzeným, bramborák plněný zelím a uzeným, bramborák recept, plněné bramboráky, bramboráky plněné zelím a uzeným, bramborak plneny, bramboráky recept, bramboráčky se zelím, bramborák plněný uzeným masem, recept bramborák, cmunda recept, cmunda po kaplicku, bramborák s kysaným zelím, bramborák s uzeným

Suroviny:
brambory, česnek, mouka hladká, vejce, majoránka, sůl, pepř, kmín drcený, zelí kysané, cibule

Přidat fotografie receptu