Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 090 kJ / 1 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,44 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krkovičku vcelku si opláchneme a vysušíme, celou kolem dokola osolíme a necháme odpočinout po dobu, než si rozkrájíme cibule na měsíčky, česnek na plátky. Pekáč si vytřeme sádlem (olejem), nasypeme připravenou cibuli s česnekem, na krkovičku pak nasypeme dost rozmarýnu, pocákneme worcesterskou omáčkou a celou krkovičku potřeme kremžskou hořčicí, podlijeme vodou a dáme přikryté péct. Asi po 45 minutách výpekem polijeme maso a zase podlijeme. Po 80-ti minutách si do vody rozpustíme instantní jíšku, nebo solamyl a až polijeme opět maso výpekem, podlijeme zahušťovací vodou, kterou jsme si připravili. Dáme zpátky do trouby a dopečeme 15 minut už odkryté.
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzRX
Moje poznámka
Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzRX
Nejnovější recepty
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 18 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 23 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenští Ondrášci
Neregistrovaný před 2 minutami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Neregistrovaný před 2 minutami
Bavorská polévka
Kajkajak před 2 minutami
Kynuté borůvkové knedlíky
klara.zogatova před 5 minutami
Medovník se dvěma druhy krémů
Neregistrovaný před 6 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Martin87 před 6 minutami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Neregistrovaný před 7 minutami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
Neregistrovaný před 8 minutami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Neregistrovaný před 12 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
mysulda01 před 13 minutami
Tématické fráze:
krkovice na cibuli,
pecena krkovice,
maso s kremžskou hořčicí,
vepřové maso s kremžskou hořčicí,
krkovička na cibuli,
pečená vepřová krkovička potřená hořčicí,
vepřová krkovice s krémžskou hořčicí,
vepřová krkovice na rozmarýnu,
pecena krkovicka,
krkovice na rozmarýnu,
pečené vepřové maso s hořčicí,
maso na kremžské hořčici,
krkovička pečená,
pečená krkovice s rozmarynem,
pečená vepřová krkovice na rozmarýnu,
pečená krkovice recept,
vepřové s kremžskou hořčicí,
krkovice s hořčicí,
pečené vepřové s kremžskou hořčicí,
vepřová krkovice s hořčicí
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
rozmarýn sušený,
hořčice kremžská,
omáčka worcesterová,
kmín celý,
sůl
Komentáře (17)