Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepřové máslo

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Yvona

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 871 kJ /
1 881 kcal
Bílkoviny2,20 g
Tuky205,00 g
Vláknina2,25 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy5,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vmícháme pepř. Krok 2: Mažeme na bagety.

Zveřejněno 14. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pepřové máslo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko6K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pepřové máslo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko6K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Zelený pepř miluju:-*:-p:yes:...+1

Tak to zní docela zajímavě. Vlastně se to dělá stejně, jako třeba bylinkové máslo. S pepřem jsem to nezkoušela, ale co není, může být. Pro chlapy určitě super a nejen pro ně, taky mám ráda ostré;-)

jj, to jsem někde četla, dá se i přidat jiné koření a pak to kombinovat třeba s přírodními sýry, tvarohem - prostě i do pomazánek :yes:

Tématické fráze:
nakládaný zelený pepř kde koupit, pepřové máslo, pepřová pomazánka, pomazánka pepřová, pepřový tvarohový sýr, pepřová maslo, recept na pepřový, domácípepřový sýr, nakládaný zelený pepř koupit, zelený pepř máslo, babicovy dobroty 1.12 2012 bagety, recepty babicovy dobroty

Suroviny:
máslo, pepř zelený sterilovaný

Přidat fotografie receptu