Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková roláda s jelítkovým prejtem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny

Porce: asi 8 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 611 kJ /
3 253 kcal
Bílkoviny145,00 g
Tuky297,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 590 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček si rozkrojíme a pořádně rozklepeme tak, aby nám vznikl větší plát. Osolíme, opepříme a rozetřeme na něj jelitový prejt po celé ploše. Krok 2: Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a posypeme prejt. Roládu zabalíme a pevně převážeme. Povrch rolády posypeme kmínem a pečeme zhruba 50 minut až je maso měkké a roláda má zlatavou barvu. Krok 3: Můžeme jíst zastudena, nebo se zelím a knedlíkem, popřípadě s bramborami, fantazii se meze nekladou.

TIP: Jak připravit a upéct prejt

Zveřejněno 19. 12. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Tento "úlet" je opět z hlavy mého syna. Fotografie jsou z mobilu, takže se omlouvám za kvalitu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčková roláda s jelítkovým prejtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkZX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčková roláda s jelítkovým prejtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkZX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

rebi.... cháááááááááááááá!!! Promiň!!:-D

Remková:-S:-!toto:-?teď:-?vyložená podpásovka:-S:no::-D:-D
naprostá souhlas s Fantomem..šmárjá:-!:-!mám hlad..už sem nelezu..dobře mi tak:-(:-D
bod synovi(no dobře,i tobě;-):-D)

hahaha to ale nebylo vtipný Jani, zítra ráno si jedu koupit prase a udělam si zabijačku:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D SORY;-)

ty si ze mě děláš šoufky ne? miluju bůček a jelita ještě víc!
tak ted fakt neusnu;-(;-(;-(;-(;-(;-(

Noooo, tak to vypadá velice jedle :-p Samotnou by mě to nikdy nenapadlo, ale proč ne? ;-)

Zajimave, proc ne? 7. bod pro vas oba. :yes::-K

:-DSynátor teda boduje;-)+4:yes:

majda 2 :-D:-D díky!

To může být dobré!Máte napaditého syna!Posílám bod synovi:yes:

Vyzkoušela jsem to a je to mooc dobré :yes:

Tématické fráze:
jak dlouho péct prejt, gratinovaný bůček, bůčková roláda, zamotání rolády, jak dlouho péct kroupy, bůček plněný prejtem, závin z jelítkového prejtu, jak dlouho pect prejtu, prejt, bůčková roláda recept, bučková roláda pečená, plněný buček prejtem, jak dlouho péct jelita, jelitový závin, brambory s prejtem, veprova rolada s prejtem, doba pečení jelita, buckova rolada se zelim, doba pečení prejtu, prejt se špenátem

Suroviny:
bůček bez kosti, sůl, pepř, cibule, kmín celý, jelito,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu