Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře po selsku

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Drobek Drobek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 227 kJ /
532 kcal
Bílkoviny2,09 g
Tuky56,86 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře protkneme rozmarýnem a česnekem. Osolíme, opepříme a dáme na pekáček s rozpuštěnou slaninou. Krok 2: Pečeme až zrůžoví, přidáme oloupaná rajčata a až se rozvaří, podlijeme vývarem a dopečeme.
Pokud použijete protlak, nechte jen přejít varem, aby se šťáva spojila.

Zveřejněno 24. 4. 2008

Poznámka autora Drobek

Nejlépe to chutná s opečenými bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře po selsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E4m

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře po selsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E4m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Díky , za nás super

:-)<3 pěkný recept i fotečka :-K

Drobku, moc jsme si pochutnali, bylo to výborné:-p, dělala jsem z prsíček, rozmarýn mám čerstvý. Dávám Ti bodík:yes:

Maso jsem dosud protýkala jen slaninou, česnekem, párkem nebo mrkví. Ten rozmarýn je, předpokládám, čerstvý, suchý by se asi lámal...Rozhodně to zkusím, vypadá to opravdu chutně. Jinak já místo protlaku dávám sterilovaná loupaná rajčata, hlavně v zimě, když jsou ta čerstvá taková "umělá" :-))

Tématické fráze:
recepty kuře, recept na kuře, kuře na protlaku, recepty na kure, pečené kuře po selsku, recepty z kuřete, kuřecí po selsku, recept kure, kuře recepty, kachna po selsku, recepty z kuřat, kure pecene po selsku, kureci prsa po selsku, kuře protlak, kuřecí maso po selsku, recepty - kuře, hovězí pecene po selsku, kuřecí nudličky po selsku, kureci platek po selsku, hovězí po selsku

Suroviny:
kost, rozmarýn, česnek, slanina, olej, protlak, vývar, petrželka

Přidat fotografie receptu