Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudličky po asijsku

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 711 kJ /
409 kcal
Bílkoviny18,54 g
Tuky10,97 g
Vláknina16,95 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,61 g
Sacharidy51,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řízky naklepeme a nakrájíme na jemné nudličky. Smícháme s vejcem a škrobem a necháme chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme papriku, pór, cibuli, mrkev a zelí. Krok 2: Rozpálíme si olej a zprudka opečeme nudličky masa. Přidáme všechnu zeleninu, sůl, sojovou omáčku, kari, chilli a dusíme ještě asi 4 minuty.

Zveřejněno 19. 12. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj- Nejlepší recepty od Babicy-(dárek, který jsem včera dostala)

Jako příloha je uvedená rýže, já však bych k takové minutce rýži nepozřela, k té potřebuji šťávu. Jídlo je vynikající a třebaže mám většinou špatnou zkušenost s kýtou, byla jsem mile překvapená její měkkostí. Samozřejmě lze použít i jiné vepřové maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nudličky po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zn92

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nudličky po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zn92

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (66)

alus.s: tak to jsem moc ráda:-)

tak Jani, musím napsat že jsme si pošmákli :-p jako přílohu jsme měli hranolky. Ukládám do oblíbených a dávám bodíka :yes:

Ne v pohodě, já to beru a navíc jsem o něco chytřejši, moje mamka ani babička kari nepoužívají, tak že tak

Patricie , doufám, že jsem se tě nějak nedotkla, já to myslela ironicky víc na sebe!! Většinou nepíšu "chili", ale čili a ne curry, ale kari a tak by to mělo být;-)

Hm tak díky

Patricie :-D:-D:-D a pak nemám raději používat češtinu, že? Ta curra, je česky holt KARI:-D:-D. A pak máme být světoví, že? Máš recht, holka, máš recht!!:yes:;-)

vypadá to skvěle, asi to brzo vyzkouším, jen bych se chtěla zaptat, co je to ta curra? Díky :yes::-8

miska tak to mám radost.:-p

:yes::yes:Včera jsem vařila podle tohoto receptu a jako přílohu jsem zvolila řecké patates..kamarád, co přišel na návštěvu mi skoro všechno snědl:D takže z té trošky co na mě zbyla musím říct,že ačkoli s vařením začínám budu tenhle recept určitě vařit dál.:-p

Adame, fantazii a chuti se meze nekladou;-)

Určitě by to bylo dobré i na omáčkový způsob a s Mungo Klíčky (přidat vývar rozmíchaný s trochou škrobu) ;-)

Jindro, tak to jsem ráda. Člověk nevaří, aby to pak třeba nechutnalo, že?;-)

Dnes jsem uvařila a výsledek - báječný oběd.

buryna vyzkoušej a posoudíš sama;-)

koukám koukám, co bych uvařila a určitě to zkusím. vypadá to velice jedle ;-)
Babicu jsem viděla párkrát a moc ho nemusím, ale neznamená to, že jídlo nemůže být dobré. a A.F. ten recept zkoušela, že jí přijde fuj?

marunda jéé díky, až teď jsem si všimla! :-D

to je jasné, zapomněla jsem Ti písnout, že jsem přidala foto. Díky moc

Petro, to mám radost. Jasně, každý si to uvaří podle sebe, já jsem taky měla šťávu, jen někdo ji třeba nepotřebuje, tak se řídí receptem;-)

Jani, tak jsme před chvilkou dojedli. Je to moooooooooc dobré. Jen jsem koupila zelí kupované je tam víc druhů a přidala jsem víc sójovky a dusila s vodou. Aby byla šťáva. S těma pečenýma bramborama je to supr. Moc díky, mám zase další recept do sbírky.

Díky Jani, to dělám u každé kuchařky. Když ty ingredience neznám, tak ji ani nekupuju, protože si myslím, že když tam mají být a nedám je tam, tak to jídlo už není ono. Proto se ptám, jestli je v těch receptech k sehnání vše. Mrknu se na ni a uvidím.

marunda, díky, jo, je dobrá, ale narozdíl od receptů v televizi jsou tam i ingredience v některých receptech, které nepoužívám a musela bych je sehnat. Však pokud ji někde uvidíš, tak si ji trochu prohlédni, je to vždy lepší;-)

jé Jani, to asi zkusím na sobotu. Právě tu hledám nové receptíky. Je ta knížka dobrá? Nejsou tam moc složité recepty? Že bych si ji asi také koupila.:yes:

Jani vypadá to úžasně:-p :yes:

:-p:-p:yes:+20

Stále nevím, co A. F. na receptu vadí, neodpovídá mi... Buď sem chodí jen občas rýpnout, nebo odpověď nezná.
Vaření ala Babica neznám a nesleduji, ani na to nemám čas. K tomu se vyjadřovat nemůžu. Na výše uvedeném receptu ale nic podivného - a natož "fuj" - neshledávám...:-)

to vypadá:-p:-p:yes:jo,holky,s nudlema to bude to pravé,ořechové;-):yes:Jani R.:-K+1:yes:

Danko, díky.;-) Tady jde hlavně o recept a ne o Babicu, ale fakt mi někdy vadí ty hloupé narážky na něj. Vím, že sjezdil celý svět a všude vařil. Někdo ho nazývá prodavačem kol, ale nic o něm neví. Na kuchaře se vyučil v pražských hotelech Palace a Ambasador. Vařil také ve vyhlášené restauraci Zlatá Praha v Kolíně nad Rýnem. Nechce se mi věřit, že kdyby byl takový packal, jak se tady mnozí zmiňují, že by tu příležitost dostal. Přihlásil se také do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál ho..Źe by to mohl vyhrát takový blb, jak mnozí tvrdí?

Jani, rychlovky miluji a Babicove recepty taky.:-p Nech si vykládá každý co chce, ale mám ráda takové recepty, které jsou dostupné všem. A takhle vaří Babica.:yes::-)) A nejenom on, ale většina z nás. Jenomže mnozí si to nechtějí přiznat a nechápu proč.:-)) Já osobně si nevím si představit, že bych dala na talířek manželovi kousek masíčka a talíř pocákaný šťávou. :-D Možná, že se takhle někdo stravuje a je šťastný. Můj manžel má rád na talíři flákotu masa i s oblohou. A je mu to šuma-fuk, že se takhle vařilo před 25 lety. :-D :-D :-D Máme rádi i starší recepty – recepty naších babiček. :-p :-)) :-p Jani, po knížce se podívám. Dík za typ a posílám +18. :yes:

Sto lidí,sto chutí;-).Já Babicu neznám,ale recept se mi líbí a Betyna má pravdu,s nudlema musí to být výborný:yes::yes:.+1

P.S. a dávám si k tomu "ťamanský nudle!" doufám že to jsou ty bez olova :-p:-D

:-O nevím co by mělo být na tomhle receptu špatného, taky to dělám, i když s pekingským zelím a je to dobré! +1 a vyzkoušejte i s pekingským zelím kdo má rád. :-K

A.F.-píšeš: "naštěstí jsou jiné skvělé weby", tak proč už tam dávno nejsi:-? Tady tě přece nikdo nenutí být:-! Je to jen tvoje volba, tak si vyber.....;-);-)

A. F. nejsem, bebyla jsem a nikdy nebudu a ani nechci být dokonalá. Domnívám se, že kritiku snáším dobře, přečti si komentáře pořádně..;-)

Tu rýži bych si k tomu dala:-p a recept mi připadá hodně "jedlý"....zvlášť v téhle přeslazené předvánoční době ;-)

A.F., co ti na tom receptu konkrétně vadí? Už ho čtu poněkolikáté a na nic špatného jsem nepřišla... Ale odborník nejsem, samozřejmě. Osobně bych jen vynechala papriku a nepodávala s brambory, ale jinak se mi recept docela pozdává...;-)

je zajímavé, že všechny říkáte své názory a ten můj vám vadí, vy dámy! Je to fuj, to je můj názor a přestaňte mě poučovat, jsem už velká holka. Vaše kuchařské umění nebude až tak super, zahlcujete to tady blívajzy. :-(( To nejsou Top recepty, ale patlaniny. Ani se sem nehodlám dále dívat, J. Remková zásadně nesnáší kritiku, paní dokonalá, a já nemám zájem číst vaše bláboly. Naštěstí jsou jiné skvělé weby.

Dneska to udělám k oběduj. Zrovna večer jsem vyndala kýtu z mrazáku. Taťkovi a synovi asi s tou rýží, a já takováto jídla nejradši s chlebem. :-p:yes:

Babica, nebabica, je to chutné jedlo. Obyčajne robím z kuracieho a pridávam aj cesnak, chce to aj dobrú sójovku...:yes:

Suvicko, o mne je známo, že se zeleninou moc nekamarádím a vůbec jsem si neuměla představit tu mrkev. Nakonec jsem byla příjemně překvapená. Děkuji za bod:-)

Posilam kulatoucky 10. bod, a protoze se na Babicu ani jine kuchare nedivam, podle fotky a ingredienci soudim, ze to bude basta a vyzkousim. Janicko, skvele. :yes::-K

Otto, vždyť víš, že jsem to tak nemyslela;-)

Ono existuje i koření od Salvátorahttp://www.nelso.cz/cz/place/1419/.

... Salvátor nééééé - Samuel. Příští rok bude koření Adidas - to bude pecka: např.(...nasypte tři pruhy koření Adidas ...):-D:-D:-D

Otto by zase z fleku mohl dělat reklamu Knorr, Salvátor apod...
Ballarinku mám a je suprózní:-D.

;-);-);-)... názor a hned "rýpal":-S Hezký večer:-K

Och Otto, ty rýpale:-D. Tu pánev "Ballarini" mám tady z topek a nedám na ni dopustit. Dodnes jsem ráda, že jsem si ji objednala a to nechci nikomu dělat reklamu;-) Když můžou v "Ordinaci" herci dělat reklamu na nábytek "Jamal":-D, proč by člověk, který se vaření věnuje, nemohl dělat reklamu pánvím?;-)

Jistě chutné, jen se bojím, že z toho tady po Ježíšku vzniknou Jirka "Ballarini" Babica TOP recepty. Hezký zbytek 4. ADVENTNÍ neděle. ;-);-);-)

Díky holky!!:-)

Je tam všechno, co máme rádi a co jsem schopna bez problému doma uvařit, aniž bych musela shánět zvláštní a drahé ingradience. Mimochodem, nezdá se vám, že největší chytráci jsou ti, kteří tady ani neťukli?:-S Jani, určitě bod :yes::yes:

mnamka :yes::yes::yes::yes:;-)

Jani a Špagi....,až paní/pan A.F. ukáže jak se má podle něj/ní správně uvařit asijské jídlo v našich podmínkách a s našimi dostupnými ingrediencemi,potom ať si dovolí kritizovat.Tohle nemám ráda,když někdo nemá rád jistého pana kuchaře a televizní pořad ,ještě nemusí být recepty k ničemu,vždyť se stejně vaří podle obyčejných lidí,a to je dobře.Náhodou tahle"čína"je super.:yes::yes:

Vypadá to moc hezký a bude to chutné!Dívám se taky v neděli na Babicu,má takové recepty pro normální obyčejné lidí,určitě je lepší než ten namýšlený sprosťák na Primě.Posílám bod!:-p:yes::-)

Lucko díky, mám úplně stejný pocit;-)

Předně chválím pěkný recept:yes:.
Nejsem žádná Babicova fanynka, ale přijde mi, že kritizovat Babicu je dnes velmi in, bez ohledu na to, co kdo doma skutečně vaří.

spagetka :-)):-D:-)):-D:yes:

Jani, ale já jsem klidná a taky jsem řekla svůj názor :-O:-O:-D:-D, ještě jsem chtěla dodat, že název je nudličky po asijsku a že Asie se neskládá jen z Číny, tudíž nepokládám každé asijské jídlo za čínu :-!:-!

Spagi klídek, jsi hodná, ale každý může říct názor;-)

A. F. - pokud máš s jakýmkoli receptem problém, měj to jako svůj problém. Netvrdím, že Babica je zázrak, ale tvrdím, že své image ohromně vylepšil, že na sobě zapracoval, ze začátku jsem ho nemusela, teď se i dívám, neodsoudím lidi jednou pro vždy, každý se vyvíjí a mění, pokud chce. Vaří pro obyčejný lidi ne pro 4hvězdičkový Hilton, takže proč ne takto. Říct na jídlo fuj, tak mě naši vyženou od stolu a nedaj mi ani suchý chleba - ten byl i před 25 lety dobrý pro obyčejný lid ;-)

A. F. neberu ti názor, každý má rád něco jiného a já nebazíruji na tom, že to musí být čínská kuchyně. Záleží hlavně na tom, aby to chutnalo a v tomto případě to rozhodně tak bylo. Takže je mi fuk, jestli to vařil Babica, Pohlreich, nebo Santa Klaus:-D. Jsme obyčejná rodina a nejsme v žádné soutěži, kde by mne někdo známkoval;-) A nezlob se, FUJ se na jídlo neříká a v tomto případě už vůbec ne.

S recepty Babici mám problém, jeho vaření je někdy až fuj, styl a dovednost skončily někde před 25 lety, gastronomie je úplně někde jinde. Tento recept má i k napodobenině čínského jídla velmi daleko.:-((

Tématické fráze:
veprove nudlicky, čína podle babici, babica čína, nudličky po asijsku, vepřové nudličky po asijsku, vepřové po asijsku, tamanský nudle, jak uvařit čínu, nudle po asijsku, recept na čínu babica, kuřecí nudličky po asijsku, babicova cina, čina od babici, babica kuřecí čína, čína podle babicy, jak se vari cina, pravá čína recept, babica asijská čína z kuřete, nudlicky, vepřové maso po asijsku

Suroviny:
řízky, zelí bílé, škrob bramborový, vejce, koření kari, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, pórek, omáčka sojová, chilli, sůl, olej

Přidat fotografie receptu