Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,35 g |
Tuky | 35,47 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 5,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda s vaječnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkyr
Moje poznámka
Vepřová roláda s vaječnou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkyr
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 19 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 3 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 4 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 17 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřova rolada,
vaječná roláda,
vepřová roláda recept,
vepřové rolády,
náplň do rolády,
vepřová masová roláda,
napln do masove rolady,
roláda vepřová,
naplne do masovych rolad,
roládaveprova,
rolády z vepřového masa,
sýrová roláda recept náplň,
náplně do masové rolády,
vepřová rolády,
náplň do rolády z masa,
vepřové roláda,
náplně do masa,
nadivka do veprove rolady,
masové rolády,
rolády náplně
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprikáš,
slanina anglická,
hořčice,
sýr tvrdý,
smetana zakysaná,
vejce,
vejce,
máslo,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (5)