Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná veka

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Olina-preclik Olina-preclik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 823 kJ /
1 631 kcal
Bílkoviny29,79 g
Tuky160,08 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 841 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Veku rozkrojíme příčně napůl, (jako bychom ji krájeli na chlebíčky). Krok 2: Vnitřek vydlabeme a spojíme ho s máslem, hořčicí, utřenými sardinkami i s olejem a s nakrájenými okurkami, kapiemi a vajíčky. Krok 3: Vše dobře smícháme a napěchujeme zpátky do obou částí veky. Dáme vychladit. Krájíme jako chlebíčky.

TIP: Jak upéct dobrou veku - rady a tipy

Zveřejněno 25. 4. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná veka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zj2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná veka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zj2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-)Nevím,proč tak hezký receptík dostává po třech letech od zveřejnění teprve druhý bodík;-(Je smůla,že je bez fotky,ale i tak se mi líbí:yes:+2:yes:
p.s.Jen taková poznámečka:veku rozkrojíme příčně napůl,tak jako bychom krájeli na chlebíčky:-Otak jak vlastně rozkrojit:-?já to chápu,ale mnohý začátečník asi bude trošku tápat:-8;-)

To je dobrý, já jen myslela,že to mám napsané nesrozumitelně, hlavně, že je shoda. Dík

Ospravedlňujem sa, ja som si to nepozorne prečítala, myslela som, že to režete priečne. Teraz mi je to jasné:)))

Nerozumím, co vypadá líp. Já veku rozkrojím v polovině, vy na konci. Tím jako na chlebíčky se myslí, aby si z toho někdo neudělal bagetu. Ostatní části zůstanou neporušené a po vychlazení se nakrájejí na plátky.

Veka je dobrá, náplň se dá obměňovat. Jen já veku nekrájím, skrojím jen koneček a vydlabu dlouhou lžíci vcelku. Vypadá to po nakrájení líp.

Tématické fráze:
recepty z veky, veka harlekýn, recept na plnenou veku, zapékaná veka, plněná bageta, veka recepty, veka recept, chlebíčková veka, chlebíčková veka recept, recept veka, domácí chlebíčková veka, recept z veky, lpněná veka, harlekýnský chlebíček, plnena veka-recept, plnene chlebicky, recepty veka, plněná bageta recept, chlebickova veka recepty, recept na chlebickovou veku

Suroviny:
veka, vejce, okurky sterilované, kapie sterilovaná, hořčice, sardinky v oleji, máslo, pasta sardelová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu