Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 973 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,04 g |
Tuky | 78,70 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 47,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čtvrtky s fenyklem a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMA5
Moje poznámka
Kuřecí čtvrtky s fenyklem a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMA5
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 1 hodinou
Sezamové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 20 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Melounová zmrzlina s vanilkovým jogurtem
babykocis před 1 hodinou
Koláčky ze sýru
Dycky před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 2 hodinami
Sedlácké brambory
hifiklub před 3 hodinami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 3 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 3 hodinami
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 4 hodinami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 5 hodinami
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čtvrtky,
recepty s fenyklem,
recepty kuřecí maso čtvrtky,
maso na fenyklu,
kuřecí čtvrtky recept,
kuřecí čtvrtky recepty,
fenykl recepty kureci maso,
kachní čtvrtky s feniklem,
fenykl s kuřecím masem,
kuřecí maso s fenyklem,
kuře sušený fenykl,
maso s chorizem recept,
zaváranie zeleniny,
kureci maso recept s chorizem,
kureci salat s fenyklem,
kureci salt s fenyklem,
fenykl recepty,
recept fenykl kuřecí maso,
co s fenyklem,
hlíza fenykl
Suroviny:
kuře čtvrtky,
fenykl,
chorizo,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (19)