Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos Stenly

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pajaska Pajaska

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 611 kJ /
385 kcal
Bílkoviny6,67 g
Tuky24,82 g
Vláknina12,85 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy31,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety z lososa pokapeme citronem, osolíme a potřeme česnekem. Krok 2: Poté obalíme ve směsi z hladké mouky, bylinek, pepře. Krok 3: Poté vložíme do rozpáleného másla s olejem nejprve kůží dolů. Krok 4: Osmažíme i z druhé strany a dáme na ubrousek okapat přebytečný olej. Podáváme s vařeným bramborem a s přelivem.

Zveřejněno 8. 1. 2011

Poznámka autorky Pajaska

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos Stenly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5WEK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos Stenly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5WEK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Pájinko, mám opačný názor, ale nevadí... každopádně vím, že to je mňamka a to je důležitý ;-):-p:-K

Špagi,ale tady se čerstvé nehodí.Přeci jen se to smaží.;-)Jedině do přelivu.Jo a název receptu je podle mého muže,protože to je jeho invence.:-)):-):-K

kde je losos, tak je můj manžel:-D. je do něho zamilován;-(. +:yes::-p

To jsem netušila, že tomu říkáš tak vznešeně:-D, ale :-p:yes:
Ještě bych doplnila, že pokud jsou čerstvé nebo mnražené bylinky, dávám jim přednost ;-)

Tématické fráze:
opekani lososa, konzervovaný losos, losos konzervovaný, lososové filety, losos recepty, losos preliv recept, preliv na lososa, jak dlouho opekat lososa, recepty z lososa bez mouky, filety z lososa recept, losos a saturajka, postup opékání lososa, losos opékání kuze, losos doba, opékání lososa s kůží, losos a saturejka, losos a saturjenka, přeliv na losos recepty s jablky, konzervovaný losos v oleji, jak opekat lososa

Suroviny:
losos, mouka, saturejka, bazalka čerstvá, koření oregáno, tymián, koření grilovací, sůl, pepř, česnek, citron, máslo, olej, majonéza, cibule, okurky sterilované, kapie, sůl, pepř, omáčka worcesterová, lák z okurek

Přidat fotografie receptu