Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Moje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Nejnovější recepty
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 10 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno 11. 4. 2025 17:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
jukub před 15 minutami
Rychlé langoše
Martas_ před 1 hodinou
Hospodský zelný salát
milede před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 4 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 5 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 6 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 6 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 6 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 6 hodinami
Tématické fráze:
opekani lososa,
konzervovaný losos,
losos konzervovaný,
lososové filety,
losos recepty,
losos preliv recept,
preliv na lososa,
jak dlouho opekat lososa,
recepty z lososa bez mouky,
filety z lososa recept,
losos a saturajka,
postup opékání lososa,
losos opékání kuze,
losos doba,
opékání lososa s kůží,
losos a saturejka,
losos a saturjenka,
přeliv na losos recepty s jablky,
konzervovaný losos v oleji,
jak opekat lososa
Suroviny:
losos,
mouka,
saturejka,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
okurky sterilované,
kapie,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
lák z okurek
Komentáře (4)