Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé bramboráky s ovesnými vločkami

Smažené bramboráky vonící po majoránce a česneku jsou oblíbeným jídlem mnoha z nás. Jestliže je máte rádi co nejkřupavější, vyzkoušejte do nich tentokrát přidat trochu ovesných vloček.

Hodnocení receptu je 5,0 (59×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 861 kJ /
1 401 kcal
Bílkoviny49,36 g
Tuky24,97 g
Vláknina37,02 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy227,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané brambory a česnek nastrouháme, přidáme ovesné vločky, vejce a koření - dle chuti. Krok 2: Vše smícháme dohromady a necháme chvilku odležet, aby vločky pěkně nasákly. Poté zahustíme hladkou moukou. Krok 3: Smažíme placky na oleji po obou stranách pěkně dokřupava.

Zveřejněno 10. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavé bramboráky s ovesnými vločkami

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/49qV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavé bramboráky s ovesnými vločkami

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/49qV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (31)

Přidat vločky je super nápad :yes:

Opravdu výborný. Chutná i manželovi, který se normálním bramborákům vyhýbá jak může.:yes:

Opravdu výborné!:yes: Lepší jak "originál":-p Ani jsem nezahušťovala moukou a byly mňamózní:yes:

Výborné-na sádle smažené neměli chybu:-p a opravdu jsou křupózní ;-)bodík letí

:-):-):-)vyzerajú suprovo

:-) Zítra vyzkouším:-D:yes::yes:

Ilona Kudrhaltová Kaulfuss 16. 6. 2016 16:55
Dělám je už dlouho. Ale na rozdíl od uvedeného receptu žádnou mouku nepřidávám. Zahušťuji jen ovesnými vločkami. Hodně kořením a je to boží. Už jiné ani nedělám.

Alena Dostálová 30. 7. 2016 18:47
Ilona Kudrhaltová Kaulfuss:
ŠPICA, přátelé a to já u jídla nikdy nejásám.K tomu salátek ze zelí s mrkvičkou, mňam mňam

vyzkouším, bramboráky máme rádi v jakémkoliv stavu :-D

super křupavé.

Tak dnes jsem dělala a byly mňáááám :yes::yes::yes:.Konečně se mě taky něco povedlo :-D

No to je bezva nápad:-O To vyzkouším:-K:yes:

Radvik:díky za pochvalu a jsem ráda, že chutnají ;-):-K

Vynikající, dělala jsem dnes k obědu, vůbec nejsou mastné a úžasně křupavoučké, moc jsme si s přítelem pochutnali, příště už dělám jen tyhle a žádné jiné ;-):yes:

Vypadají lákavě určitě vyzkouším:-p

:-O:-p:-K:yes:+20 :-D

Tématické fráze:
bramboráky z ovesných vloček, bramborák z ovesných vloček, bramborové placky s ovesnými vločkami, bramboráky s ovesných vloček, bramboráky z vloček, bramborák s ovesných vloček, bramboráky, recepty z ovesných vloček, bramborak z vlocek, recepty s ovesnými vločkami, bramborové placky s vlockami, ovesné vločky recepty, bramboráčky z ovesných vloček, recept na bramboráky, ovesné bramboráčky, bramboráčky s ovesnymi vločkami, recept na křupavé bramboraky, bramborák, křupavé bramboráky, křupavé bramborové placky

Suroviny:
brambory, vločky ovesné, česnek, vejce, sůl, kmín drcený, pepř mletý, majoránka, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu