Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na zelenině a houbách v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 210 min

210 min (210 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku prošpikujeme, osolíme, opepříme, okořeníme a vložíme do tukem vymazaného pomalého hrnce na cibuli nakrájenou na měsíčky. Krok 2: Přidáme zeleninu, houby, rajčata a trochu Vegety a pomalíme 3 a půl hodiny.

Zveřejněno 11. 1. 2011

Poznámka autorky Jikotka

Může se přidat různé koření, já tentokrát volila Vegetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na zelenině a houbách v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2rG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na zelenině a houbách v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2rG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Já taky nemám hrnec Ladi,ale vypadá to dobře.:-p:yes:

Laďko,tos mě rozesmála :-D:-D:-D

Hrnec nemám, chuť jo ;-):-p:yes:

Pomalý hrnec nemám:-/ale dobrota to jistě bude:-p+1:yes::yes:

Tématické fráze:
veprova krkovice v pomalem hrnci, vepřové na houbách v pomalém hrnci, krkovička z pomalého hrnce, pomalu pečící hrnec, recept na krkovici z pomalého hrnce, zelenina v pomalém hrnci, pomalu pečici hrnec recepty, krkovička recepty, pečená krkovice v pomalém hrnci, pomalé pečení krkovice, pomalý pečící hrnec, krkovice z pomalého hrnce, vepřová krkovička v pomalém hrnci, veprova krkovice pomaly hrnec, krkovice na houbách, krkovicka na houbach, krkovice pečená v pomalém hrnci, pečená krkovice na houbách, pečená krkovička v pomalém hrnci, pecene maso v pomalem hrnci

Suroviny:
krkovice vepřová, slanina, směs zeleninová s kukuřicí, houby, cibule, rajče sušené, vegeta, sůl, pepř, tuk

Přidat fotografie receptu