Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zdravé karbanátky z parního hrnce

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanisska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 304 kJ /
1 029 kcal
Bílkoviny153,15 g
Tuky44,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 645 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy3,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karbanátky: Mleté maso smícháme s najemno nakrájenými játry, nastrouhanou mrkví, nakrájeným pórkem a žampiony na kostičky. Krok 2: Přimícháme smetanu, vajíčko a strouhanku. Děláme malé placičky a paříme asi 30 minut. Krok 3: Omáčka: Osmažíme nakrájený párek a pórek, zalijeme vodou a podusíme, zahustíme solamylem.

Zveřejněno 26. 1. 2011

Poznámka autora hanisska

Karbanátky jdou dělat i smažené ... je to také moc dobré a když se udělají malinké, tak nebudou ani tak nasáklé olejem. Jenom jsem je zkoušela smažit bez těch jater.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zdravé karbanátky z parního hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/09k7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zdravé karbanátky z parního hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/09k7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Určitě dobré, pro nás ale bez párku ;-):-p:yes:

Díky za nápad, myslím, že něco podobného tady už je a určitě je fajn, že přibývá receptů pro parní hrnec;-)

Tématické fráze:
zdravé vaření v páře recepty, parní hrnec recepty, karbanátky v páře, karbanátky na páře, recepty v parním hrnci,zdravé vaření, recepty pro parní hrnec, zdravý hrnec, recepty z parniho hrnce, recepty do parního hrnce, zdravy karbanatek, konské karbanátky, parní hrnec kuchařka, krůtí karbanátky, zdravé karbenátky, fritovaci parni hrnec recepty, karbenatky na paře, karbenátky zdravé, parní hrnec diskuze, hrnec na zdravé vaření, recepty parni hrnec

Suroviny:
maso krůtí mleté, játra krůtí, mrkev, pórek, žampióny, smetana zakysaná, vejce, strouhanka, pórek, párky, solamyl, voda

Přidat fotografie receptu