Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 514 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,02 g |
Tuky | 71,84 g |
Vláknina | 6,79 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 24,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Toto nie je recept ako taky ale ako spravit z lacneho tvrdeho masa pochutku bez toho aby ste ho museli rozmlatit tlcikom ale dat do kuchty.
Krok 2: Tvrde maso nema rado kyseliny , takze vino, ocot, sherry, stava z citrusov, jogurt robi zazraky.
Krok 3: Tak isto nema rado enzymyi, takze ovocie ako ananas, kiwi, papaya aj cesnak spravi cez noc zazrak.
Krok 4: Problem je ze marinada prenika maximalne do 0,5 cm takze nakrajajte maso na tensie na 1 cm a dajte do marinady cez noc.
Krok 5: V nasom pripade sme nakrajali stare hovadzie a odlozili do marinady z bieleho vina , praskovej hocice , korenia a cesnaku cez noc.
Krok 6: Maso sme dali na etapy na rozohriatom oleji zatiahnut.
Krok 7: Nadrobno nakrajanu cibulu sme oprazili do sklovita.
Pridali oprazene maso zvysili plamen a dali prevarit - odstranit alkohol z vina. Podliali vodou podla potreby kdo chce prida dalsie bylinky.Znizili plamen zakryli a dali dusit na cca 1 hodinu. Krok 8: Maso vybrali odlozili na stranu. Krok 9: Do vypeku pridali lyzicu masla, roztopili a pridali sladku smotanu a kapary a prehriali a ochutili, kdo chce este moze zahustit.
Servirovali s dusenou zeleninou, a maso bolo ako z prvej triedy.
Pridali oprazene maso zvysili plamen a dali prevarit - odstranit alkohol z vina. Podliali vodou podla potreby kdo chce prida dalsie bylinky.Znizili plamen zakryli a dali dusit na cca 1 hodinu. Krok 8: Maso vybrali odlozili na stranu. Krok 9: Do vypeku pridali lyzicu masla, roztopili a pridali sladku smotanu a kapary a prehriali a ochutili, kdo chce este moze zahustit.
Servirovali s dusenou zeleninou, a maso bolo ako z prvej triedy.
Zveřejněno 27. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí z betonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0LB
Moje poznámka
Hovězí z betonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0LB
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 minutami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 16 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 27 minutami
Máslový mazanec
P@cka před 58 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 11 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 14 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 14 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 14 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak na tvrdé hovězí maso,
hovězí maso aby změklo,
aby maso změklo,
jak zmekne hovezi maso,
tvrdé hovězí maso,
aby hovězí maso změklo,
jak vařit hovězí maso ,aby změklo,
aby zmeklo maso,
změknutí masa,
aby změklo hovězí maso,
změknutí hovězího masa,
aby maso rychle změklo,
jak udelat beton,
aby hovězí změklo,
hovězí maso recepty,
co udělat aby maso změklo,
tvrde maso,
tvrde hovezi,
co udělat aby změklo maso,
jak na tvrdé maso
Suroviny:
maso hovězí,
víno,
česnek,
hořčice,
cibule,
sůl,
koření,
smetana sladká,
máslo,
kapary,
olej
Komentáře (8)