Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 184 kJ / 5 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,13 g |
Tuky | 483,63 g |
Vláknina | 18,73 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 31,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO4N
Moje poznámka
Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO4N
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 5 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
kvetova spicka,
květová špice,
hovězí květová špička recepty,
hovězí květová špička recept,
květová špička recept,
táfl špic,
vepřová květová špička,
hovězí květová špička,
květová špička recepty,
vepřová špička,
hovězí špička,
tafelspitz recept,
veprova květová špicka recept,
táflšpic,
hovězí pečeně na rozmarýnu,
pomalu pečené hovězí,
květová špice recept,
tafl spitz,
hovězí špička recept,
květová špic
Suroviny:
tabulová špička,
olej olivový,
česnek,
mrkev,
celer,
cibule šalotka,
rozmarýn,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř,
sůl
Komentáře (18)
Recept perfektní a hotový pokrm zcela jistě vynikající
Prosím, dala si na to naozaj pol litra olivového oleja?
Dělala jsem tohle pomalé pečení s hovězím poprvé (dřív jen kachnu a králíka), takže jsem si hezky vstala v půl osmé a pak čtyři hodiny trnula, jestli jsem nezkazila maso...
Eli, ohledně mého dotazu se sama sobě směju (tafel=tabule).Občas rychleji píšu než zapojím mozek
Eli,tak mě napadlo s tím pomalým pečením..co to orestovat a táhnout v PH a pak dodělat barvu v troubě
elizo, krásná úprava...
Jo, díky za připomenutí, nenapsala jsem původ receptu (Tafelspitz).
Jinak krásný recept, který mi evokuje vídeňský "táflšpic"